Info

Ruisrock

Ruisrock 2020 on valitettavasti jouduttu perumaan koronavirustilanteen vuoksi.

Tärkeintä Ruisrockille on sen yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi, eikä festivaalia haluta järjestää, mikäli minkäänlainen riski koronaviruksen leviämisestä on olemassa. Ruisrockin tekemisen keskiössä ovat välittäminen ja toisista huolehtiminen, ja festivaalin arvoihin kuuluu toimia vastuullisesti yhteisen hyvän puolesta. Ruisrockin järjestäjät ovat äärimmäisen pahoillaan peruutuksesta, joka vaikuttaa suureen joukkoon ihmisiä ja eri toimijoita.

Lisätietoa peruutuksesta voit lukea uutisesta. Lippujen palauttamisesta ja siirtämisestä vuodelle 2021 löytyy lisätietoa lippusivulta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien ohjelmaa, majoituksia ja lippuja löydät alempaa tältä sivulta.

51. Ruisrock vietetään 9.–11.7.2021 Turun Ruissalossa.

Usein kysytyt kysymykset

Liput, majoitukset ja matkat

Voiko lipun siirtää vuodelle 2021?

Pääsylipun voi käyttää vuonna 2021. Siirtoa varten ei tarvitse tehdä mitään, vaan lippu kelpaa sellaisenaan vuoden 2021 Ruisrockissa. Hotellipakettia ei voi siirtää vuodelle 2021.

Huomioi, että Ruisrockin 2021 ohjelmakokonaisuus eroaa vuodelle 2020 suunnitellusta ohjelmasta. Ohjelmaa julkaistaan sitä mukaa, kun neuvottelut artistien kanssa etenevät. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Miten Ruisrockin 2020 lipun voi palauttaa?

Lipun voi palauttaa osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Lipun hinta palautetaan lukuun ottamatta lippukaupan käsittelymaksua. Lippu tulee palauttaa viimeistään 5.7.2020. Sen jälkeen lippupalautuksia ei enää oteta vastaan.

Hotellipakettien palautus tapahtuu Visit Turun kautta.

Milloin lipun voi palauttaa? Mihin mennessä lippu tulee palauttaa?

Lipun palauttaminen on mahdollista Tiketin kautta. Mikäli palautus ei onnistu heti, muutostyöt saattavat olla vielä kesken. Palaa siis hetken kuluttua takaisin.

Lippu tulee palauttaa viimeistään 5.7.2020. Sen jälkeen lippupalautuksia ei enää oteta vastaan.

Olen ostanut lippuni kulttuurisetelillä. Miten rahojen palautus järjestetään?

Alkuperäinen maksutapa ei vaikuta lippupalautuksiin. Palautukset tehdään tilisiirtona suoraan lipunhaltijan ilmoittamalle tilille, vaikka lippu olisi maksettu kulttuuriedulla.

Miten Artukainen Camping -lipun voi palauttaa?

Leirintälipun voi palauttaa osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Lipun hinta palautetaan lukuun ottamatta lippukaupan käsittelymaksua. Lippu tulee palauttaa viimeistään 5.7.2020. Sen jälkeen lippupalautuksia ei enää oteta vastaan.

Artukainen Camping -lipun voi myös säilyttää ja käyttää sen vuonna 2021.

Miten hotellipaketin voi palauttaa?

Visit Turku palauttaa Ruisrock-hotellipakettien hinnat täysimääräisenä (majoitus + lippu) ostajalle.

Lähetä palautusta varten seuraavat tiedot Visit Turulle osoitteeseen shoponline@visitturku.fi viimeistään 5.7.2020:
– tilinumero IBAN-muodossa
– saajan nimi
– varausnumero (8-merkkinen numerosarja, joka löytyy varausvahvistuksesta)

Palautus pyritään hoitamaan 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun Visit Turku on vastaanottanut yllä mainitut tiedot.

Hotellipakettia ei voi siirtää vuodelle 2021.

Miten koulumajoituksen voi perua?

Kaikki Ruisrockin koulumajoitukseen tulleet varaukset perutaan automaattisesti. Maksetut varaukset siirretään ensisijaisesti ensi kesän festivaalia varten.

Koulumajoituksen yhteyshenkilö laittaa kaikille varauksen tehneille henkilöille sähköpostiviestin, jossa on lisäohjeita majoituksen peruuntumisesta ja siitä, miten toimia, jos et halua siirtää majoitusta ensi kesään.

Maksamattomat majoituslaskut voi hävittää, eikä niistä tulla perimään maksua. Maksamattomia varauksia ei siirretä ensi kesään, vaan tällöin tulee tehdä uusi varaus.

Koulumajoitukseen liittyviin kysymyksiin vastaa majoituksen järjestäjä TuTo ry.

Olen jo varannut kesälle 2020 matkaliput Turkuun. Saanko niistä rahat takaisin?

Ruisrock ei valitettavasti vastaa matkoista, jotka on hankittu ulkopuolisten toimijoiden palveluina. Kannattaa kysyä suoraan palveluntarjoajalta, mikäli matkan voi perua tai siirtää.

Olen varannut majoituksen kesän 2020 Ruisrockin ajaksi Turkuun. Saanko rahat takaisin?

Ruisrock ei valitettavasti vastaa majoituksista, jotka on hankittu ulkopuolisten toimijoiden palveluina. Kannattaa kysyä suoraan palveluntarjoajalta, mikäli majoituksen voi perua tai siirtää.

Mikäli olet ostanut Ruisrockin hotellipaketin Visit Turun kautta, saat hinnan täysimääräisenä takaisin. Lähetä palautusta varten seuraavat tiedot Visit Turulle osoitteeseen shoponline@visitturku.fi viimeistään 5.7.2020:
– tilinumero IBAN-muodossa
– saajan nimi
– varausnumero (8-merkkinen numerosarja, joka löytyy varausvahvistuksesta)

Ohjelma

Esiintyvätkö kesälle 2020 kiinnitetyt artistit Ruisrockissa vuonna 2021?

Neuvottelut kesälle 2020 kiinnitettyjen artistien kanssa ensi vuodesta ovat parhaillaan käynnissä. Muun muassa artistien kiertueaikataulut vaikuttavat asiaan, ja ohjelmakokonaisuus eroaa varmasti vuoden 2020 suunnitelmista. Vaikka artistin keikka siirtyisi vuoden 2021 Ruisrockiin, esiintymispäivä voi olla jokin muu kuin se olisi ollut 2020. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Milloin ohjelmaa julkaistaan?

Neuvottelut artistien kanssa ovat käynnissä. Julkaisemme artisteja sitä mukaa, kun niitä varmistuu.

Milloin päiväkohtainen ohjelma julkaistaan?

Julkaisuaikatauluun vaikuttavat käynnissä olevat neuvottelut artistien kanssa. Tiedotamme kaikista uutisista somekanavissamme ja nettisivuilla, eli kannattaa seurata niitä, jotta saa tiedon heti tuoreeltaan.