Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Yhteistyökumppaniksi

Ruisrock ja festivaalin kumppanit luovat kolmeksi päiväksi Ruissaloon pienoismaailman, joka on täynnä ystävyyttä, vapautta ja iloa. Ruisrockin kumppanina voit tarjota festivaalikävijöille ikimuistoisia elämyksiä ja uudenlaisia kohtaamisia asiakkaiden ja brändin välillä. Kumppanuus luo mahdollisuudet ympärivuotiselle yhteistyölle ja tuo erilaiset sidosryhmät brändisi tavoitettavaksi.

Ruisrockin arvoja ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus, joita myös kumppanitoteutuksissa vaalitaan.

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta?

Ota yhteyttä:

Kumppanuuspäällikkö
Hannele Kuosa
+358 40 587 6097
hannele@ruisrock.fi

Kumppanuustuottaja
Ossi Luoto
+358 40 739 0036
ossi@ruisrock.fi

Tuottaja (myyjät, myyntipaikat)
Noora Paarto
+358 40 411 1349
noora@ruisrock.fi

Kumppanituottaja
Miikka Hietsalo
miikka@ruisrock.fi

Tuottaja
Inka Kiuru
inka@ruisrock.fi

Ruisrock-kokemuksen tärkeän kulmakiven muodostavat ensiluokkaiset ruoka-, juoma- ja elämyspalvelut sekä laadukkaat tuotevalikoimat. Erilaiset palveluiden ja tuotteiden tarjoajat tuovat Ruisrock-kävijälle ripauksen Ruisrock-taikaa tarjoten kulinaristisia elämyksiä, herkuttelua, hemmottelua ja viihdettä festivaalin sykkeessä.

Hakuaika

Ruisrockissa panostamme palveluihin ja siihen, että tarjonta on laaja ja monipuolinen. Ravintoloitsijaksi tai myyjäksi festivaalille haetaan myyntipaikkahaulla, joka on avoinna 5.4.2024 saakka. Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään ja otamme yhteyttä kaikkiin hakeneisiin yrityksiin.

Käsittelemme ja vahvistamme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin. Ilmoita hakulomakkeella ravintola- tai yrityskonseptinne mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme suunnittelemaan entistä paremmin yleisöä ja yrittäjiä palvelevat myyntialueet festivaalille.

Tutustuthan tältä sivulta löytyviin valintakriteereihin, myyntipaikkojen kuvauksiin sekä hinnastoon ennen hakemuksen täyttämistä.


Ota yhteyttä:

Noora Paarto
Tuottaja
+358 40 411 1349 (yhteydenotot tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-16)
noora@ruisrock.fi


Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Seuraava Ruisrock juhlitaan
5.-7.7.2024 Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa.

Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista palveluista. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä ystävyyttä ja vapautta.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Festivaalin keskiössä on kaikista kävijöistä ja tekijöistä muodostuva yhteisö, jonka kanssa teemme rohkeita tekoja ja toimimme äänitorvena hyvän puolesta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus. Ruisrockiin kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, ja haemme mukaan yrittäjiä monenlaisin taustoin.

Saamme vuosittain moninkertaisen määrän hakemuksia myyntipaikkojen määrään nähden ja jokainen hakemus käsitellään samalla prosessilla. Valitsemme mukaan vain parhaat toimijat ja tuotteet huomioiden festivaalin arvot sekä kohdeyleisön tarpeet.

Ympäristöystävällisyys

Ruisrockilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ruisrock järjestetään luonnonsuojelualueella, jolloin jokaisen tulee kiinnittää erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassaan. Velvoitamme kaikkia ruokamyyjiä lajittelemaan jätteensä sekä käyttämään maatuvia kertakäyttöastioita sekä aterimia.

Erityisesti luonnonläheisen sijaintimme vuoksi suhtaudumme ympäristöasioihin vakavasti, ja siksi tulemme tekemään tarkastuksia ja valvomaan ruokamyyntipisteitä maatuvien kertakäyttöastioiden osalta. Myynti voidaan keskeyttää tai evätä, jos myyjällä ei ole käytössä vaaditut luontoystävälliset astiat ja aterimet tai jos kierrätysohjeita ei noudateta. Toistuva sääntöjen rikkominen voi johtaa myyjän eväämiseen seuraavan kesän festivaalilta.

Festivaalin päätyttyä myyntipaikka on luovutettava siistinä ja tyhjänä, eikä alueelle saa jättää roskia tai muuta tavaraa. Festivaalialueella kaikkien esitteiden jakaminen on kiellettyä luonnonsuojelualueen turvaamiseksi.

Valintakriteerit

Ruokamyyjätoimijoita valittaessa kiinnitämme huomiota seuraaviin valintakriteereihin, joita sovelletaan muihin toimijoihin kunkin tuoteryhmän mukaan:

Myytävien tuotteiden laatu, raaka-aineet ja ympäristöystävällisyys

Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Arvostamme toimijoita, jotka käyttävät lähi- ja luomutuotteita. Lisäksi ympäristön ja ekologisuuden miettiminen tarjonnassa ja tuotteissa monin eri tavoin on meille tärkeää.

Laadukkaat vegaaniannokset

Vaadimme jokaiselta ruokatoimijalta vähintään yhden korkeatasoisen ja monipuolisen vegaanivaihtoehdon. Lisäksi arvostamme kasvisruokavalikoimaa menussa.

Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot

Erilaisten ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioiminen vaikuttaa valintaan. Yleisimpien erikoisruokavalioiden kuten laktoosittoman ja gluteenittoman lisäksi arvostamme muiden ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioimista. Toivomme, että menusta olisi pyydettäessä mahdollista tilata annoksia huomioiden useimmat erikoisruokavaliot.

Annosten laatu ja hygienia, asiakaspalvelu ja palvelun nopeus

Annosten on oltava tasalaatuisia koko viikonlopun ajan kiireestä huolimatta, terveystarkastuksista on päästävä kirkkaasti läpi ja asiakaspalvelun on oltava ensiluokkaista ilman pitkiä jonoja. Arvostamme referenssejä muista suurtapahtumista.

Brändi, arvot ja tarinat

Onko toimijalla brändi ja onko se kiinnostava kävijämme näkökulmasta? Miten toimija erottuu muista? Kiinnitämme huomiota nimeen, visuaaliseen ilmeeseen, myyntipisteen toteutukseen, arvoihin ja tarinoihin.

Tuotteen kiinnostavuus, annokset ja menu

Esitäthän mahdollisimman lopullisen menun hakemuksessa hintoineen ja erikoisruokavaliomerkintöineen. Erottuvatko tuotteet muusta tarjonnasta, onko tuote kiinnostava ja sopiiko se toimijan brändiin? Tuovatko tuotteet lisäarvoa festivaalin tarjontaan? Olemme erittäin kiinnostuneita toimijoista, jotka tarjoavat jotakin uutta täydentämään festivaalin ruokavalikoimaa. Tarjoatko jotain sellaista, mitä muut eivät tarjoa?

Ruokamyyjät

Ruokatoimijoita telttapaikoilla sijoitetaan kahdelle eri alueelle festivaalialueelle, Ravintolapihalle sekä Ravintolakujalle. Ruokarekat sijoitetaan Ravintolapihalle.

Ruokamyyntipaikkaan sisältyy:

  • valmiiksi koottu teltta (5x5m)
  • 32A sähkö
  • kumimatto
  • jaettu kylmätila
  • huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto)
  • ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja

Ruokarekkapaikkaan sisältyy:

  • yllä luetellut palvelut, poislukien 5x5m teltta ja kumimatto

Palveluiden tuottajat ja tavaramyyjät

Pientoimijat voivat tarjota omia palveluitaan festarikävijöille osana Niityn palvelu- ja tuotemyyntiä. Myyntipaikkaa voivat hakea niin tuotemyyjät kuin erilaiset palveluntuottajat, esimerkiksi kampaamot, hierojat ja muut festariasiakkaiden kauneus- tai rentoutumispalveluita tarjoavat toimijat.
Myyntipiste voi olla Ruisrockin tarjoama teltta, kontti tai myyntikioski. Myyntipisteiden tyypit on lueteltu hinnoittelun yhteydessä.

Herkkumyyjät

Erilaisten suolaisten ja makeiden herkkujen myyjät, kuten jäätelömyyjät, karkkimyyjät ja erilaisten snacksien myyjät voivat hakea Ruisrockiin herkkumyyjäksi. Herkkumyyjät sijoitetaan Niityn tai Rannan alueelle, kiinnitämme paikkavalinnassa huomiota myytävään tuotteeseen. Myyntipiste voi olla oma myyntikoju tai Ruisrockin teltta tai myyntikoju. Omia telttoja ei alueelle voi tuoda turvallisuussyistä. Myyntipisteiden tyypit on lueteltu hinnoittelun yhteydessä.

Elämystoimijat

Erilaisten elämysten, aktiviteettien ja kokemusten myyjät voivat hakea mukaan Ruisrockiin elämystoimijaksi. Elämystoimijat on mahdollista sijoittaa festivaalialueelle erilaisille alueille riippuen toiminnan vaatiman tilan perusteella. Erilaiset rakennetarpeet neuvotellaan erikseen. Omia telttoja ei alueelle voi tuoda turvallisuussyistä.

Herkku-, tuote- ja elämysmyyntipaikkaan sisältyy valitun myyntirakenteen lisäksi:

  • schuko- tai 16A sähkö
  • huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto)
  • ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja.

VIP

Ruisrock tarjoaa Plus- ja VIP-vierailleen kaksi VIP-aluetta, joista toinen sijaitsee Niittylavan vieressä ja toinen Rannalla. Voit hakea myyntipaikkaa myös VIP-alueelta, jos palvelusi tai tuotteesi sopisi osaksi VIP-elämystä. VIP-alueiden myyntipaikat suunnitellaan ja hinnoitellaan erikseen.

Yleistä myyntipaikoista

Kaikki myyntipaikat myydään ensisijaisesti ilman lisäpalveluita, joten telttaan voi tuoda myös omat kalusteet. Ruisrock vastaa myyntipaikkojen sijoittelusta ja suunniteltaessa otamme huomioon myyjän toiveet sekä myytävät tuotteet. Myyjien valinnassa pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Koska alueella on rajallinen määrä myyntipaikkoja, kaikki hakemuksen lähettäneet eivät automaattisesti saa paikkaa.

Yksinoikeudet alueella

Ruisrockin pääyhteistyökumppanina toimii Sinebrychoff, jolla on yksinoikeus juomatuotteisiin alueella. Myyjien on sitouduttava myymään Sinebrychoffin tuotteita, mikäli myyvät juomia. Jos sinulla on epäselvyyksiä siitä, mitkä tuotteet ovat hyväksyttyjä, voimme tarvittaessa toimittaa listan soveltuvista juomista. Ruisrock pidättää oikeuden muihin yksinoikeuksiin alueella ja tiedottaa näistä lähempänä tapahtumaa.

Näkyvyys Ruisrockin kanavissa

Kaikista myyjistä kootaan oma esittelyteksti valokuvan kera Ruisrockin nettisivuille. Festivaalia edeltävinä kuukausina Ruisrockin nettisivuilla vieraillaan satoja tuhansia kertoja. Lisäksi näkyvyyttä Ruisrockin osalta tulee sosiaalisen median kanavista, Ruisrockilla on suuret seuraajamäärät sosiaalisen median kanavissa. Kaikki myyjät kootaan sijainteineen Ruisrockin appiin, joka on toiminnassa tapahtuman ajan. Valituilta myyjiltä pyydetään esittelytekstiä ja valokuvia lähempänä tapahtumaa.

Myyntipaikkojen lisäpalvelut

Lisämaksusta paikkoihin on tilattavissa erilaisia lisäpalveluita kuten oma vesipiste, aputeltta, lisäsähköä, lisäkylmätilaa, kalusteita tai työvalaistusta. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista ja niiden hinnastosta ilmoitetaan valituille toimijoille.

Ruisrock pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Ruisrockin myyntipaikat ovat kiinteästi hinnoiteltuja, myyntipaikan kokonaissumma laskutetaan toimijalta etukäteen.

Ruokatoimijoilla hinta perustuu paikan sijaintiin ja menun sisältöön – kasvis- ja vegaanimenua tarjoavilla yrityksillä on eri hinta kuin sekamenua tarjoavilla toimijoilla.
Hinnoittelun myötä haluamme kannustaa toimijoita ekologisuuteen, vähentää hiilijalanjälkeämme ja pienentää ilmastovaikutustamme. Arvoihimme kuuluvat sekä sosiaalinen että ekologinen vastuullisuus.
Kaikkien myyntipaikkatoimijoiden kohdalla suosimme kotimaisia raaka-aineita käyttäviä ja lähi- ja luomutuotteita tarjoavia yrityksiä. Olemme käyttäneet tätä hinnoittelumallia jo usean vuoden ajan.


Herkku- tuote- ja elämysmyyjien paikkahinta määräytyy myyntirakenteen ja myytävien tuotteiden perusteella.

(Kaikki hinnat alv. 0)

Ravintolakuja

Sekamenu8 500 €
Kasvismenu7 000 €
Vegaaninen menu6 500 €

Ravintolapiha

Sekamenu8 000 €
Kasvismenu6 500 €
Vegaaninen menu6 000 €

Ruokarekat

Sekamenu8 000 €
Kasvismenu6 500 €
Vegaaninen menu6 000 €

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät

3m x 4m telttalohko2 800 €
6m x 4m telttalohko3 800 €
9m x 4m telttalohko4 400 €
Omat kiinteät myyntipisteet (hinta alk.)2 500 €
Puolikas kontti 2m x 3m1 250 €
Kokonainen kontti 6m x 3m2 500 €
Puinen myyntikioski 2m x 3m1 250 €

VIP-alueiden myyntipaikat suunnitellaan ja hinnoitellaan erikseen, paikkojen hinta alk. 1500 €