Uutiset

Ruisrockin ohjelma valmis: yli 30 uutta esiintyjää julkaistu

Ruisrockin ohjelma on saatu nyt valmiiksi, ja yli 30 esiintyjänimeä täydentävät kesän artistikattauksen. Kotimaisten huippuartistien joukossa ovat muiden ohella BESS, Vesta ja Cyan Kicks, ja kansainvälisenä kiinnityksenä nähdään DJ-sensaatio Imanbek. Ruisrock juhlitaan 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.

Ruisrock tukee UN Womenia Ukraina-työssä

Ruisrock auttaa YK:n tasa-arvojärjestöä UN Womenia Ukrainan alueella naisten ja perheiden eteen tehtävässä työssä. Tekemämme lahjoituksen lisäksi rohkaisemme myös asiakkaitamme sekä sidosryhmiämme lahjoittamaan naistenpäivän ruusurahat tarvitseville.

Gettomasa kiinnitetty Ruisrockiin

Gettomasa esiintyy ensi kesän Ruisrockissa. Kasvavaa suosiota niittävä suomirap-tekijä kiinnitettiin osaksi jo valmiiksi laajaa ohjelmakattausta, ja lisää on pian luvassa. Ruisrock juhlitaan Turun Ruissalossa 8.–10.2022.

Ruisrockista tuttu flamingo pesiytyy kesäksi Ruissaloon

Kuvataiteilija Johanna Sinkkosen ympäristötaideteos Think Pink ottaa vastaan Ruissaloon vesibussilla saapuvat kesänviettäjät. Isokokoinen teos toteutetaan Ruisrockin ja Turun kaupungin yhteistyönä osana Turun kulttuuripääkaupungin 10-vuotisjuhlavuotta.