Liput

Liput


Tietoa lipuista

Early Bird -hintaisia lippuja saatavilla rajoitetusti. Muut lipputyypit ja yritysliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Ruisrockin virallinen lipunvälityskumppani on Tiketti. Ruisrock ei voi taata kolmansilta osapuolilta ostettujen lippujen aitoutta, pois lukien Tiketin ylläpitämän LiputOn-palvelun, jossa lipun aitous pystytään todentamaan. Ruisrock ei vastaa kadonneista lipuista.

Ruisrock-lipun ostaneiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista ja etuviestintää varten.

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, ja lippu luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Koska pyrimme rajoittamaan ympäröivän luonnon rasitusta, lipulla on mahdollista päästä sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä. Poikkeuksena ovat Ruisrock Plus- ja VIP-liput, jotka vaihdetaan rannekkeisiin.

Lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet. Näitä todenteita voivat olla esimerkiksi virallinen henkilöllisyystodistus ravintola-alueelle pyrkiessä tai koronatodistus viranomaisen niin vaatiessa.

Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi.

Lue Ruisrockin ikärajoista täällä.

Tutustu laajempiin festivaalin ehtoihin täällä.