Liput

Liput

Seuraava Ruisrock juhlitaan 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.

Ruisrockin 2022 liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.


 

Vuoden 2021 ja 2020 lippujen palautus on päättynyt. Vuoden 2021 ja 2020 liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään voimassa olevan koronatodistuksen, mikäli sitä tapahtumaan osallistumiseksi edellytetään. Tapahtuman järjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa, jos asiakas ei pysty osoittamaan vaadittua koronatodistusta.

Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän. Säilytäthän lippusi siis huolella.

Suosittelemme lippujen ostamista ainoastaan Ruisrockin verkkosivuilta tai Tiketistä. Jälleenmyyntilippuja suosittelemme ostamaan vain LiputOn.fi:stä. Voimme taata vain näistä kanavista ostettujen lippujen aitouden.

Yritykset, jotka haluavat ostaa yli neljä lippua, voivat olla asiasta yhteydessä osoitteeseen sara@ruisrock.fi.

Tapahtuman järjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Ongelmatilanteissa pääsylippujen suhteen olethan yhteyksissä lipunmyyjäämme Tikettiin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.