LiputRuisrockin pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Nimen vaihtaminen on mahdollista alkaen loppukeväästä 2019. Nimen vaihtaminen onnistuu siihen asti, kun lippua ei ole käytetty. Nimi vaihdetaan Tiketin kautta sähköisesti, ja sen voi vaihtaa kerran. Nimen vaihtaminen maksaa 10 euroa. Ruisrock on ollut viime vuosina loppuunmyyty, ja käytännöllä pyritään estämään lippuhuijaukset ja lippujen trokaaminen, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee nauttimaan Ruisrockista.

Ruisrockin tavalliset pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Kun lippu on luettu kerran, siihen merkittyä nimeä ei voi enää vaihtaa. Henkilöllisyys tarkastetaan porteilla.

Tavallisia pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Hotellipaketit ovat myynnissä Visit Turun verkkokaupassa.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.