Liput

Liput

Kaikki lipputyypit nyt myynnissä!


Vastaanota lippusi ilman toimitusmaksua Kivraan ja saat erityisiä etuja!

Kun valitset lipun toimitustavaksi digipostipalvelu Kivran, saat ilmaisen lipputoimituksen sekä erikoisetuja ennen Ruisrockia ja sen aikana. Ruisrock lähettää kaikille Kivraan liput vastaanottaneille mm. tiedon ohjelma-aikataulusta ennen muita, ja luvassa on myös etuja ja alennuksia festivaalin aikana. Kivralla pidät lippusi tallessa ja helposti saatavilla aina kun sitä tarvitset, myös ilman verkkoyhteyttä.

Lue lisää Kivrasta ja lataa ilmainen sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.

Hotellipaketit

Ruisrockin hotellipaketit sisältävät hotellimajoituksen kahdeksi tai kolmeksi yöksi sekä kolmipäiväisen Ruisrock-lipun jokaiselle majoittujalle. Varaa hotellimajoitus tästä linkistä.

Tietoa lipuista

Ruisrockin virallinen lipunvälityskumppani on Tiketti. Ruisrock ei voi taata kolmansilta osapuolilta ostettujen lippujen aitoutta, pois lukien Tiketin ylläpitämän LiputOn-palvelun, jossa lipun aitous pystytään todentamaan. Ruisrock ei vastaa kadonneista lipuista.

Ruisrock-lipun ostaneiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle ja Kivralle mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten ja etuviestintää varten.

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, ja lippu luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Koska pyrimme rajoittamaan ympäröivän luonnon rasitusta, lipulla on mahdollista päästä sisään festivaalialueelle vain kerran päivässä. Poikkeuksena ovat Ruisrock Plus- ja VIP-liput, jotka vaihdetaan rannekkeisiin.

Lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet. Näitä todenteita voivat olla esimerkiksi virallinen henkilöllisyystodistus ravintola-alueelle pyrkiessä tai koronatodistus viranomaisen niin vaatiessa.

Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi.

Lue Ruisrockin ikärajoista täällä.

Tutustu laajempiin festivaalin ehtoihin täällä.