Liput


Ruisrockin pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Ruisrock on ollut viime vuosina loppuunmyyty, ja käytännöllä pyritään estämään lippuhuijaukset ja lippujen trokaaminen, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee nauttimaan Ruisrockista.

Pääsylippuun voi vaihtaa nimen yhden kerran, ja vaihtaminen maksaa 10 euroa. Nimen vaihtaminen onnistuu siihen asti, kun lippua ei ole käytetty. Nimi vaihdetaan Tiketin kautta sähköisesti tällä lomakkeella. Lippu saapuu uudelle omistajalle sähköpostitse uutena pdf-lippuna, jolloin vanha lippu mitätöityy. Nimenvaihtohakemukset käsitellään viiden päivän kuluessa.

Ruisrockin tavalliset pääsyliput luetaan portilla elektronisesti. Kun lippu on luettu kerran, siihen merkittyä nimeä ei voi enää vaihtaa. Henkilöllisyys tarkastetaan porteilla. Henkilöllisyyden todistamiseen käyvät yleisimmät viralliset kuvalliset henkilöllisyystodistukset, eli passi, henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti. Alaikäisen henkilöllisyyden tarkastamiseen käy myös kuvallinen mopokortti.

Tavallisia pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipulla pääsee sisään festivaalialueelle kerran päivässä, jotta Ruissalon luonnonpuisto rasittuu mahdollisimman vähän.

Hotellipaketit ovat myynnissä Visit Turun verkkokaupassa.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa kadonneista lipuista. Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.