Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Uutiset

Ruisrock hakee työntekijöitä festivaalin aikaiseen infotiimiin

Haemme vuoden 2024 festivaalille työntekijöitä alueella kiertävään infotiimiin

Infotiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Ruisrockin yleisöturvallisuudesta vastaavien toimijoiden ja asiakkaille suunnattujen palveluiden kanssa. 

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan jo 53. kerran Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 5.-7.7.2024.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Olemme kaikille avoin festivaali, jota ohjaavat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus.

Työtehtävien kuvaus

Kiertävän infotiimimme työntekijät työskentelevät eri puolilla festivaalialuetta Ruisrockin aukioloaikojen puitteissa 5.-7.7.2024. He vastaavat asiakkaidemme kysymyksiin ja ohjaavat heitä oikeiden palveluiden pariin. Työ on ennen kaikkea asiakaspalvelua, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden yleisöturvallisuudesta vastaavien toimijoiden, kuten järjestyksenvalvonnan ja ensiavun, kanssa.

Työvuorot sijoittuvat viikonlopun ajalle mukautuen festivaalin aukioloaikoihin iltapäivästä iltaan ja illasta yöhön. 

Tehtävän palkkaus on tuntiperusteinen, 13€/tunti. Sunnuntaille sijoittuvalta työajalta palkkaus on 26€/tunti. Huomioithan, että työntekijöille ei tarjota Ruisrockin puolesta majoitusta, joten tehtävä soveltuu parhaiten Turussa tai lähialueilla asuville.

Kaikki valituiksi tulleet henkilöt saavat erillisen perehdytyksen tehtävään. Perehdytystä järjestetään erikseen ilmoitettuina ajankohtina alkukesän aikana ja siitä tiedotetaan tehtävään valituille erikseen.

Tarvittava osaaminen

Arvostamme erityisesti aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja taitoa ihmisten kohtaamiseen. Kokemus tapahtumissa työskentelystä ja festivaaliympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista osaamista. Myös muu tehtävän kannalta hyödyllinen työkokemus katsotaan eduksi, esimerkiksi järjestyksenvalvontaan liittyvät kokemukset tai ensiaputaidot. 

Huomioithan, että festivaalialueemme on laaja, ja työ sisältää paljon liikkumista jalan alueen sisällä. 

Ruisrockissa työskenteleviltä edellytämme sitoutumista festivaalimme arvoihin. Lue lisää Ruisrockin arvoista.

Ruisrock arvostaa työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Tehtävään hakeminen

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Job To Do Oy:n kanssa. Valittujen henkilöiden työsuhde solmitaan Job To Do Oy:lle.

Olemme haastateltaviin hakijoihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin huhtikuun aikana.

Hae tehtävään alla olevalla lomakkeella 31.3. kello 23.59 mennessä.