Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Uutiset

Kivran ja Ruisrockin yhteistyö jatkuu myös tulevana kesänä

Pohjoismaiden johtava digipostipalvelu Kivra ja Suomen taianomaisin ja rakastetuin musiikkifestivaali Ruisrock jatkavat kumppanuuttaan paremman lippukokemuksen tuottamiseksi myös tänä vuonna 2024.

Yhteistyön tavoitteena on tuoda festivaalikävijöiden lippukokemukseen ja lipun käsittelyyn lisää helppoutta, sujuvuutta ja etuja festivaaliviikonlopun aikana. Kivran ydinosaamista on sujuvan digitaalisen palvelun tuottaminen, kun taas Ruisrockilla on vahva maine ylivertaisena festivaalikokemuksen tarjoajana. Näiden kahden yhdistäminen sulavaksi yhtenäiseksi asiakaspoluksi lipun ostohetkestä alkaen tuottaa asiakkaille erinomaisen festivaalielämyksen.

”Yhteistyön jatkaminen Kivran kanssa tuottaa meille ja festivaalivieraillemme iloa tänäkin vuonna. Haluamme panostaa festivaalikävijöiden kokonaisvaltaiseen kokemukseen, joka alkaa jo lipun ostohetkestä päättyen festivaalien viimeiseen hetkeen. Suomen suurimpana festivaalina liikutamme festivaaliviikonlopun aikana suuria massoja, ja sujuva alueellekulku ja lippujen näyttäminen ovat äärimmäisen tärkeitä”, kertoo Ruisrockin Partnership Manager Hannele Kuosa.

Kivra on ainoa ilmainen lipun toimituskanava Tiketin verkkokaupassa. Ilmaisen lipputoimituksen lisäksi Kivraan liput vastaanottaneet saavat ohjelmajulkistuksen etukäteen ja lippua Kivrasta näyttämällä festivaalialueella alennuksia ja etuja erikseen merkityistä ravintoloista ja muilta palveluntarjoajilta.

Ruisrockilla on suomalaisten sydämessä aivan erityinen paikka, ja olemme valtavan ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Jaamme Ruisrockin kanssa paljon samoja arvoja, vastuullisuuden, turvallisuuden ja asiakaskeskeisyyden tiimoilta. Yhteisen sävelen löytäminen on ollut helppoa, ja se tulee varmasti näkymään festarivieraille sujuvana ja ilahduttavana lippukokemuksena”, kommentoi Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Lue lisää Kivrasta kivra.fi/ruisrock  ja lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.