Ruisrock etsii tuottajaa hallintotiimiin

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen tuottajaa vastaamaan Ruisrockin akkreditoinnista ja muista hallintotiimin tehtävistä. Tehtävä sijoittuu ajalle maalis–heinäkuu.

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan jo 52. kerran Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 7.–9.7.2023.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Olemme kaikille avoin festivaali, jota ohjaavat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus – myös työnantajana. Työyhteisöllemme on ominaista arvostava keskustelukulttuuri, työntekijöiden vahvuuksiin keskittyminen ja luova ote tekemiseen. Keräämme jatkuvasti tietoa, jonka pohjalta kehitämme työnteon tapojamme.

Ruisrockin toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa. Lue lisää toimiston sijainnista ja esteettömyystiedoista. 

Työtehtävän kuvaus

Tuottaja työskentelee osana Ruisrockin hallintotiimiä. Hallintotiimi vastaa muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä vastuullisuusohjelmasta.

Tuottajan vastuulla on Ruisrockin akkreditointi, joka sisältää festivaalin työntekijöiden ja vieraiden koordinoinnin sekä tietojen keräämisen, festivaaliaikaisen akkteditointitiimin vetämisen sekä kokonaisuuden suunnittelun. Työ sisältää myös sidosryhmien lippujen koordinointia, hallinto- ja talkootiimin yhteisen harjoittelijan ohjaamista hallintotiimin tehtävien osalta sekä työntekijöiden majoitusjärjestelyissä avustamista. Lisäksi tehtäviin kuuluu hallintotiimin yleisiä tehtäviä, kuten toimiston juoksevista asioista huolehtiminen ja virkistystoimintaan liittyvät järjestelyt.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja itsenäisesti suoritettavia, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys on tehtävässä eduksi, kun työntekijä on yhteydessä festivaalin sidosryhmien kanssa. Hyödyksi on myös kokemus harjoittelijoiden sekä festivaalityöntekijöiden ohjaamisesta.

Työkielenä on suomi, minkä lisäksi työtehtävien hoitamisessa voi tarvita englannin osaamista. Arvostamme vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemus tapahtuma-alalta on eduksi.

Työ on pääsääntöisesti Helsingin toimistolla tapahtuvaa lähityötä, mutta myös etätyöskentely on mahdollista kahtena päivänä viikossa. Kevään aikana on satunnaisesti työpäiviä Turussa. Työt suoritetaan liukuvasti arkisin toimistoaikoina. Poikkeuksena on festivaaliviikko, jolloin hallintotiimi siirtyy työskentelemään Turkuun. Työnantaja kattaa Turussa syntyvät majoitus- ja matkakulut.

Työn tarkasta aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen valituksi tulleen henkilön kanssa. Työt alkavat viimeistään maaliskuun puoliväliin mennessä ja jatkuvat 31.7.2023 saakka. Työaika on maaliskuussa 40%, huhtikuussa 60% ja touko-heinäkuun täysipäiväistä. Täysiaikainen työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Hakemuksen lisätiedot ja hakulomake

Haastattelut järjestetään Helsingissä Ruisrockin toimistolla maanantaina 13.2. kello 13-15 ja tiistaina 14.2. kello 10-12. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viikolla 6.

Hae paikkaa alla olevalla lomakkeella 5.2.2023 kello 23.59 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lähetä hakemus tästä linkistä

Anonyymi rekrytointi

Ruisrock arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Haluamme taata hakijoille yhdenvertaisen kohtelun rekrytointiprosessissa. Tästä syystä Ruisrock käyttää anonyymiä rekrytointia, mikä tarkoittaa tiettyjen henkilötietojen piilottamista ensimmäisessä hakuvaiheessa. Siksi on tärkeää, että hakijat rajaavat hakumateriaaleistaan kaikki henkilöön liittyvät tiedot, jotka eivät liity hakijan osaamiseen tai tehtävän kelpoisuusvaatimuksiin. Emme kerää hakijoiden ansioluetteloita tai suosittelijoita tässä vaiheessa hakua.

Hakemukset ensimmäisenä käsittelevä henkilö varmistaa hakijoiden anonymiteetin eikä ole mukana rekryprosessin myöhemmissä vaiheissa. Valinnat haastatteluun kutsuttavista tehdään hakijan hakemuksessaan ilmoittaman osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen perusteella.

Lisätietoja työtehtävästä:
ruisrock@ruisrock.fi