Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Uutiset

Ruissiraadin haku on käynnissä

Haemme Ruissiraatiin 16–24-vuotiaita nuoria ympäri Suomen tuomaan omia näkökulmiaan Ruisrockin tekemiseen.

Oletko kiinnostunut kehittämään Ruisrockia ja suomalaista festivaalikulttuuria? Ruisrockin perustama Ruissiraati tuo festivaalituotantoon tuoreita näkökulmia nuorilta kävijöiltä ja auttaa ennakoimaan myös tulevia trendejä. Raati kokoontuu festivaalitiimin kanssa 4–6 kertaa vuodessa yhteisiin työpajoihin, joissa kehitetään ja ideoidaan tapahtuman eri osa-alueita. Lopputuloksena voi syntyä esimerkiksi uusia palveluita tai toimintoja festivaalille.

Ruissiraadissa on kerrallaan 15–20 jäsentä, ja nyt haussa on kahdeksan uutta raatilaista. Voit hakea mukaan, jos olet 16–24-vuotias vuoden 2024 aikana. Raadissa on jäseniä eri puolilta Suomea, eikä aiempaa Ruisrock-tietämystä vaadita.

Uudet ruissiraatilaiset valitaan joulukuun aikana, ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään tammikuussa. Vuoden aikana järjestettävät työpajat toteutetaan Helsingissä tai etäyhteydellä. Työpajoihin osallistumisesta maksetaan palkkio, ja osallistumisesta aiheutuvat matkustus- ja majoituskulut korvataan. Kesällä ruissiraatilaiset osallistuvat Ruisrockiin, joka järjestetään 5.–7.7.2024 Turun Ruissalossa ja jonka aikana he toteuttavat pieniä päivittäisiä tehtäviä. Myös Ruisrockiin osallistumiseen liittyvät matkustus- ja majoituskulut korvataan.

Uusien jäsenten haku on käynnissä 6.12.2023 asti. Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä joulukuun aikana, viimeistään viikolla 52. 

Lue lisää ja hae mukaan hakulomakkeella.