Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Uutiset

Ruisrockin ohjelma on valmis

Brittiduo Disclosuren lisäksi Ruisrockin ohjelmisto täydentyy erityisesti DJ-ohjelman osalta. Ohjelma on kaikkiaan yli sadan esiintyjän laajuinen.

Ruisrockin kansainvälinen ohjelma saa viimeisen silauksensa brittiläisen Disclosuren myötä. Tämä elektronisen musiikin duo tunnetaan erityisesti housea ja garagea yhdistelevästä soundistaan sekä isoista hiteistään, joita on tuotettu useiden eturivin artistien, kuten mm. Sam Smithin ja The Weekndin kanssa.

Kiinnostavia kotimaisia kokoonpanoja

Festivaalin kattaus täydentyy lumoavalla pop-lupaus Kialla, ja lavoilla nähdään myös Turku Rock Academyn Airi’s, Jytäorkesteri sekä Whiteout

Turun oma suomenkielisen musiikin kompassi FLASHBANG ZONE ‘24, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden supertähdistä, esittelee Ruisrock-yleisölle nousevat tekijät Sara Been, Smurhdyn ja Andren. Lisäksi laajassa DJ-ohjelmassa nähdään muun muassa legendaarinen Paha Vaanii, sisaruskaksikko Willamomafia sekä korealaiseen pop-musiikkiin erikoistunut klubikollektiivi Soli Club. 

Ohjelma täynnä erityisyyksiä

Ruisrockin ohjelma on yli sadan artistin laajuinen. Kattaus pitää sisällään useita The Chainsmokersin ja Louis Tomlinsonin kaltaisia kansainvälisiä mega-artisteja sekä esimerkiksi PMMP:n, jonka paluuta Ruissaloon on hartaasti odotettu. Euroviisusuosikki Joker Out nähdään ensimmäistä kertaa Ruisrockissa, kuten myös Fröbelin Palikat, joka tekee ensimmäisen ison, aikuisemmalle yleisölle suunnatun festarikeikkansa.

Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2024 Turun Ruissalossa. Ruisrockin päiväkohtainen ohjelma on julki ja kaikki lipputyypit myynnissä Tiketissä. Osa lipputyypeistä on myyty tai varattu loppuun.

Ruisrockin paljon kysytyt aikataulut julkaistaan juhannusviikolla. Aikataulu julkaistaan ensin festarilippunsa Kivra-sovellukseen tilanneille käyttäjille ja myöhemmin myös Ruisrockin nettisivuilla.