Myyntipaikat

Hinnoittelu

Ruisrockin myyntipaikat ovat kiinteästi hinnoiteltuja, myyntipaikan kokonaissumma veloitetaan toimijalta etukäteen. Ruisrockissa maksutapoina toimivat yleisimmät maksutavat sekä käteinen.

Myyntipaikan varustelu

Ruokamyyntipaikkojen hintaan sisältyy valmiiksi koottu teltta (5x5m), 32A sähkö, kumimatto, jaettu kylmätila, huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto), sekä ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja. Ruokarekkapaikkoihin kuuluvat samat palvelut, pois lukien 5x5m teltta ja kumimatto. Ruokatoimijoita telttapaikoilla sijoitetaan kahdelle eri alueelle festivaalialueelle, Ravintolapihalle sekä Ravintolakujalle. Ruokarekat sijoitetaan Ravintolapihalle. Ruokatoimijoilla hinta perustuu paikan sijaintiin ja menun sisältöön, kasvis- ja vegaanitoimijoilla on eri hinta kuin sekamenua tarjoavilla toimijoilla.

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät sijoitetaan myytävistä tuotteista riippuen telttalohkoihin, kontteihin, puukioskeihin tai omiin kiinteisiin myyntipisteisiin. Telttalohkojen koot ovat 3x4m, 6x4m ja 9x4m. Kontti on 2x6m, samaan konttiin voi sijoittaa kaksi toimijaa, jolloin paikan koko on 2x3m. Puukioskien koko on 2x3m. Paikkoihin kuuluu myyntirakenteen lisäksi schuko- tai 16A sähkö, huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto), sekä ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja. Herkku- tuote- ja elämysmyyjien paikkahinta määräytyy myyntirakenteen ja myytävien tuotteiden perusteella. Toimijoiden omat myyntiteltat on kielletty turvallisuussyistä.

Festaritorin myyntipaikat sisältävät n. 2x3m tilan jaetusta kontista tai 2x6m kontin, schukosähkön, huoltoalueen käytön sekä ennalta sovitun määrän työntekijäpasseja. Festaritorin palveluita voi tarjota festivaalialueen lisäksi VIP-alueelle sekä leirintään. Paikat hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen työntekijämääristä sekä toimijan palvelupisteiden määrästä.

Lisämaksusta paikkaan on tilattavissa erilaisia lisäpalveluita kuten oma vesipiste, aputeltta, lisäsähköä, lisäkylmätilaa, kalusteita, työvalaistusta ja henkilökuntarannekkeita.

Hinnoittelu

Ruokamyyjät 

Ravintolakuja
sekameu 7500 € + alv
kasvismenu 7000 € + alv
100% vegaanimenu 6500 € + alv

Ravintolapiha
sekamenu 7000 € + alv
kasvismenu 6500 € + alv
100% vegaanimenu 6000 € + alv

Ruokarekat

Ravintolapiha
sekamenu 7000 € + alv
kasvismenu 6500 € + alv
100% vegaanimenu 6000 € + alv

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti alk. 2000 € + alv

Festaritori

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti alk. 1000 € + alv

VIP-alue

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti alk. 2000 € + alv

Haku ja maksaminen

Myyntipaikkojen haku on auki 16.4. asti. Valitsemme Ruisrockiin sopivat myyjät mahdollisimman pian, ja valituille myyjille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Myyjiä valitaan jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Haku ei vielä sido myyjää.

Myyntipaikkalaskun eräpäivä on 16.6.2023. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, myyjältä evätään pääsy tapahtumaan ja myyntipaikka vapautuu jonossa olevalle toimijalle.

Myyntipaikan peruuttaminen

31.5.2023 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden myyntipaikkavuokran. Myyntipaikkaa ei voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle ilman tapahtuman järjestäjän suostumusta.

Lisätiedot

Lisätietoja tuottaja Noora Paarrolta osoitteesta noora@ruisrock.fi. Tavoitettavissa myös puhelimitse ja Whatsappilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–14 numerosta 041 497 4619.

Hae paikkaa tästä