Yhteistyökumppaniksi

Myyntipaikat

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Seuraava Ruisrock juhlitaan 7.–9.7.2023 Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa.

Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista palveluista. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä ystävyyttä ja vapautta.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Festivaalin keskiössä on kaikista kävijöistä ja tekijöistä muodostuva yhteisö, jonka kanssa teemme rohkeita tekoja ja toimimme äänitorvena hyvän puolesta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus. Ruisrockiin kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, ja nyt haemme mukaan yrittäjiä monenlaisin taustoin.

Hakuaika

Ruisrockissa panostamme palveluihin ja siihen, että tarjonta on laaja ja monipuolinen. Ravintoloitsijaksi tai myyjäksi festivaalille haetaan myyntipaikkahaulla, joka on avoinna 16.4.2023 asti. Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään, ja otamme yhteyttä kaikkiin hakeneisiin yrityksiin.

Käsittelemme ja vahvistamme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää hyvissä ajoin. Ilmoita hakulomakkeella ravintola- tai yrityskonseptinne mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme suunnittelemaan entistä paremmin yleisöä ja yrittäjiä palvelevat myyntialueet festivaalille.

Ympäristöystävällisyys

Ruisrockilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ruisrock järjestetään luonnonsuojelualueella, jolloin jokaisen tulee kiinnittää erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassaan. Velvoitamme kaikkia ruokamyyjiä lajittelemaan jätteensä sekä käyttämään maatuvia kertakäyttöastioita sekä aterimia.

Erityisesti luonnonläheisen sijaintimme vuoksi suhtaudumme ympäristöasioihin vakavasti, ja siksi tulemme tekemään tarkastuksia ja valvomaan ruokamyyntipisteitä maatuvien kertakäyttöastioiden osalta. Myynti voidaan keskeyttää tai evätä, jos myyjällä ei ole käytössä vaaditut luontoystävälliset astiat ja aterimet, tai jos kierrätysohjeita ei noudateta. Toistuva sääntöjen rikkominen voi johtaa myyjän eväämiseen seuraavan kesän festivaalilta.

Festivaalin päätyttyä myyntipaikka on luovutettava siistinä ja tyhjänä, eikä alueelle saa jättää roskia tai muuta tavaraa. Festivaalialueella kaikkien esitteiden jakaminen on kiellettyä luonnonsuojelualueen turvaamiseksi.

Yksinoikeudet alueella

Ruisrockin pääyhteistyökumppanina toimii Sinebrychoff, jolla on yksinoikeus alueella. Myyjien on sitouduttava myymään Sinebrychoffin tuotteita, mikäli myyvät juomia. Jos sinulla on epäselvyyksiä siitä, mitkä tuotteet ovat hyväksyttyjä, voimme tarvittaessa toimittaa listan soveltuvista juomista. Ruisrock pidättää oikeuden muihin yksinoikeuksiin alueella ja tiedottaa näistä lähempänä tapahtumaa.

Näkyvyys Ruisrockin kanavissa

Kaikista myyjistä kootaan oma esittelyteksti valokuvan kera Ruisrockin nettisivuille. Festivaalia edeltävinä kuukausina Ruisrockin nettisivuilla vieraillaan satoja tuhansia kertoja. Lisäksi näkyvyyttä Ruisrockin osalta tulee sosiaalisen median kanavista, Ruisrockilla on suuret seuraajamäärät sosiaalisen median kanavissa. Kaikki myyjät kootaan sijainteineen Ruisrockin appiin, joka on toiminnassa tapahtuman ajan. Valituilta myyjiltä pyydetään esittelytekstiä ja valokuvia lähempänä tapahtumaa.

Myyntipaikka

Kaikki myyntipaikat myydään ensisijaisesti ilman lisäpalveluita, joten telttaan voi tuoda myös omat kalusteet. Ruisrock vastaa myyntipaikkojen sijoittelusta, ja suunniteltaessa otamme huomioon myyjän toiveet sekä myytävät tuotteet. Myyjien valinnassa pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Koska alueella on rajallinen määrä myyntipaikkoja, kaikki hakemuksen lähettäneet eivät automaattisesti saa paikkaa.

Ruisrock kokoaa ruokamyyntipaikalle teltan, mistä eteenpäin myyjä vastaa oman paikkansa valmistelusta ja festivaalin jälkeen teltan tyhjentämisestä. Festivaalialue on avoinna perjantaina 7.7. klo 14-03, lauantaina 8.7. klo 13–03 ja sunnuntaina 9.7. klo 13–00. Ruokamyynti loppuu puoli tuntia ennen alueen sulkemista.

Myyntipaikan tulee olla avoinna koko tapahtuman ajan, ja purkamisen saa aloittaa sunnuntaina vasta klo 00 alueen sulkeuduttua. Ilmoitamme tarkemmat myyjäohjeet ja myyntipaikkojen sijainnit alkukesästä 2023.

Ruisrock pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.