Viikonloppuna mennään!

Ruisrock juhlitaan viikonloppuna jo viidettäkymmenettä kertaa. Tapahtuman liput on myyty loppuun, ja Ruissalon Kansanpuistoon odotetaan viikonloppuna 105 000:ta festivaalivierasta. Lavalle nousevat muun muassa Travis Scott (US), Ellie Goulding (UK), Bad Bunny (PR), Megan Thee Stallion (US), Empire of The Sun (AU), J Balvin (CO), Alma, Apulanta, JVG, Sanni, Ville Valo & Agents ja Vesala, sekä monet muut kansainväliset ja kotimaiset musiikin huippunimet

Nappaa aikataulut puhelimeesi

Ruisrockin ohjelma-aikataulu sekä ravintoloiden ja palveluiden sijainnit löytyvät Ruisrock 2019 -mobiilisovelluksesta, jonka voit ladata ilmaiseksi App Storesta (Apple) tai Google Playsta (Android). Salli paikannus, niin saat mahdolliset turvallisuusviestit ja ajankohtaiset ilmoitukset suoraan puhelimeesi. Ohjelma-aikataulun voi tulostaa halutessaan itse tästä. Festivaalialueen infopisteellä jaetaan myös paperisia käsiohjelmia.

Näppärää tietoa netistä, infopisteeltä ja Ruiskioskista

Alueelle saapumisesta, lipuntarkastuksesta, turvatarkastuksesta, festaribusseista ja muista käytännön asioista löydät tietoa festari-info-sivulta. Muistutamme, että tänä vuonna pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. Henkilöllisyys tarkastetaan, joten ota henkilöllisyystodistus mukaan. Porteille on varattu lisää henkilökuntaa sujuvoittamaan lipuntarkastusta. Ota henkilötodistus valmiiksi esille, jotta tarkastus sujuu nopeammin.

Alueella sijaitsevista palveluista, kuten narikasta, infopisteestä ja pyöräparkista, löydät tietoa kohdasta palvelut. Samalta sivulta voit tutustua etukäteen alueen ravintoloihin sekä designmyyjiin. Festivaalialueen karttaan voit tutustua täällä. Voit myös ladata festivaalialueen saavutettavuuskartan.

Turun keskustassa Kristiinankadun ja Läntisen Rantakadun risteyksessä sijaitseva Ruiskioski palvelee kävijöitä koko festivaaliviikon ajan. Kioskista voit ostaa ennakkolippuja festivaalibussiin ja pyöräparkkiin, hakea festivaalin paperisen käsiohjelman ja kartan, tai tehdä nimenmuutoksen pääsylippuun. 

Kioskin aukioloajat:

  • ma–to klo 11–18
  • perjantaina 5.7. klo 11–20
  • lauantaina 6.7. klo 11–20
  • sunnuntaina 7.7. klo 11–19

Iloista ja ihanaa Ruisrockia!

#Ruisrock2019 #kohtiruissia