Viikko Ruisrockiin: Headie One ja Sini Sabotage viimeistelevät artistikattauksen

Brittiräppäri Headie One ja yllätyspaluun tekevä Sini Sabotage sinetöivät viikon päästä juhlittavan Ruisrockin artistikattauksen. Perinteisesti loppuunmyyty festari myy tällä hetkellä viimeisiä lippujaan ja tuo Turun Ruissaloon viikonlopun aikana yli 120 artistia. ´

Festivaalille kiinnitetty brittiläinen Headie One tunnetaan hyppivän flown ja terävän sanailunsa lisäksi ensimmäisenä UK drill -rap-tyylilajin edustajana, joka nousi kotimaansa listakärkiin. Uransa alkumetreiltä asti rajoja rikkonut räppäri on niittänyt kansainvälistä menestystä Ain’t it different ja Only you Freestyle -megahittiensä myötä, ja keväällä julkaistu Rivals-single lupaa jatkoa nousulle. Upeasta lavapresenssistään tunnettu artisti nousee lavalle Ruisrock-sunnuntaina.

Ruisrockiin kiinnitetty Sini Sabotage on aloittanut uuden aikakauden urallaan. Suomiräpin ikonisimpiin naissolisteihin kuuluva tekijä räjäytti pankin aikaansa edellä julkaistulla kappaleella Levikset Repee (feat. VilleGalle) vuonna 2013. Miljoonia streameja takoneen hittikappaleen julkaisusta tulee kuluneeksi vuosikymmen, minkä kunniaksi Sabotage järjestää kuulijoilleen erityiskeikan Ruisrock-perjantaina.

Ennätyslaaja ohjelma Turun Ruissalossa

Julkistuksen myötä sinetöity artistikattaus sisältää yli 120 esiintyjää. Ennätyslaajassa ohjelmassa on edustettuna kansainvälisiä huippuja, kuten Lil Nas X, Machine Gun Kelly, Zara Larsson ja Skrillex sekä kotimaan huipuista Antti Tuisku viimeisen keikkansa merkeissä. Lisäksi lavoille nousevat vuoden ainoan livekeikkansa tekevä ibe, kesän jälkeen tauolle jäävä Vesala ja laaja kattaus muita kotimaan tähtiä aina JVG:stä Käärijään ja Samu Haberista Haloo Helsinkiin!.

“Ruisrockin pystytys etenee hyvää vauhtia, ja tasan viikon päästä olemme valmiina avaamaan portit kymmenille tuhansille ihanille festarivieraillemme. Haluamme tarjota kesän upeimman kokemuksen, ja on pakahduttavan hienoa päästä taas todistamaan, kun Ruissalo jälleen täyttyy ilosta ja onnesta hyvin pian loppuunmyydyn festariviikonlopun ajaksi”, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kuvailee.

Ruisrock järjestetään 7.–9.7.2023 Turun Ruissalossa. Ruisrockin koko ohjelma on nyt sinetöity ja liput myynnissä Tiketissä. Suurin osa lipputyypeistä on myyty tai varattu loppuun.