Talkoolaiseksi

RUISROCKIN TALKOOHAKU 2019 ON NYT AUKI!

Haluatko olla mukana toteuttamassa tämän kesän Ruisrockia? 

Ruisrockin talkoolaisena olet luomassa festivaalin maagista tunnelmaa, pääset tutustumaan festivaalin tekemiseen, saat käytännön kokemusta ja tapaat monia samanhenkisiä ihmisiä ympäri Suomea, joiden kanssa voit kokea kesän ikimuistoisimman viikonlopun!

Talkoolaiset osallistuvat festareille festivaalin aukioloaikoina, eli perjantaista sunnuntaihin ja iltapäivästä yöhön. Osallistuminen tapahtuu kahtena eri päivänä yhteensä noin 15 tuntina.

Osallistuminen talkoolaiseksi

Jokainen talkoolainen saa uniikin Ruisrock-t-paidan pidettäväksi silloin, kun osallistuu talkoolaiseksi. Vuosittain suunnitellun uniikin paidan saat myös viedä kotiisi muistoksi. Talkoopäivinä tarjoamme sinulle lämpimän ruoan sekä kahvia ja mehua. Turun seudun ulkopuolelta saapuvat voivat majoittua talkoolaisille varatussa koulu- tai leirintämajoituksessa aina festariviikon torstaista maanantaihin asti. Jotta pääset festivaalialueelle talkoilemaan, talkoolaisille on oma talkoobussikuljetus perjantaista sunnuntaihin sekä talkooranneke, joka toimii kulkulupana. Ruisrockin päätteeksi jokainen talkoolainen saa halutessaan talkootodistuksen ja voi osallistua talkoolaisten yhteisiin legendaarisiin talkoobileisiin Turun keskustassa sunnuntai-iltana.

Ruisrockin monimuotoiset talkootehtävät

Anniskelu- ja ruokaravintoloiden talkoolaisena toimit tärkeässä roolissa: autat pitämään nälkäiset ja janoiset festivaalikävijät tyytyväisenä. Tarjolla on erilaisia tehtäviä kaikenlaisille talkoolaisille. Anniskelussa pääset tekemään esimerkiksi asiakaspalvelua sekä anniskelu- ja ruokatuotteiden myyntiä, joskus myös tiskipisteen hoitamista ja varastohommia. Anniskelun talkoolaisilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta ravintolatyöstä, mutta hygienia- ja anniskelupassista sekä keittiö- tai rahankäsittelytaidoista on toki hyötyä – mainitsethan näistä! Anniskelualueilla on vilkkainta festivaalin aikana alkuillasta yöhön ja silloin talkootehtäviä riittää.

Järjestyksenvalvojatalkoolaisena toimit festivaalin järjestyksenvalvojien apuna. Järjestyksenvalvojatalkoolaiset toimivat asiakaspalvelutehtävissä festivaalikävijöitä auttaen. Järjestyksenvalvojatalkoolaisiksi haemme niin järjestyksenvalvojakortillisia kuin -kortittomiakin henkilöitä, eli aiempaa kokemusta ei tarvitse olla! Reipas asiakaspalveluasenne riittää. Järjestyksenvalvojatalkoolaiseksi pääseminen edellyttää poliisin lupaprosessia, jonka festivaaliorganisaatio toteuttaa. Järjestyksenvalvojatalkoolaisia on paljon, joten jos nämä tehtävät kiinnostavat, tule ihmeessä mukaan!

Lipuntarkastajana talkoilet festivaalialueen portilla ja olet festarikävijän ensimmäinen kontakti Ruisrockissa. Lipuntarkastajiksi haemme talkoolaisia, jotka ovat kiinnostuneet asiakaspalvelutehtävistä. Lipuntarkastus tehdään helppokäyttöisillä elektronisilla lukijoilla, joiden käyttö opastetaan paikan päällä.

Muita asiakaspalvelutehtäviä Ruisrockissa on mm. narikassa, pyöräparkissa ja infossa. Nämä sopivat hyvin etenkin asiakaspalvelusta kiinnostuneille ja hymyileville talkoolaisille! Narikassa, pyöräparkissa ja infossa opastetaan festivaaliasiakkaita ja levitetään hyvää festarimieltä jokaiselle.

Siivous- ja kierrätystiimissä autat pitämään huolta Ruissalon alueesta, jonka kaunista luontoa haluamme vaalia. Siivoustiimiin kuuluu mm. festivaalialueen, porttien ja leirintäalueen siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Siivoustalkoolaisena pääset usein liikkumaan paljon festivaalialueella. Kierrätyspisteen talkoolaisena neuvot festarikävijöitä kierrättämisessä ja opastat roskat oikeisiin astioihin.

Tehotiimiläiset ovat joustavia ja eri tehtävistä kiinnostuneita talkoolaisia. Tehotiimiläinen omaksuu näppärästi uudet hommat ja on valmis kokeilemaan useampaa talkootehtävää. Tehotiimi avustaa kaikkia muita tiimejä tarpeen mukaan. Missä tarvitaan lisäapua, sinne mennään täydellä teholla!

 

TÄYTÄ TALKOOLOMAKE TÄÄLLÄ!

 

Ruisrockin talkoolaisten on oltava täysi-ikäisiä.

Saat runsaasti lisätietoa sähköpostitse kevään ja kesän aikana, muistathan siis seurailla sähköpostiasi. Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus. Talkoohaku on nyt auki, käsittelemme hakemuksia ja hyväksymme talkoolaisia saapumisjärjestyksessä, joten täytä lomake pian!

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Ruisrockissa, laita sähköpostia osoitteeseen veera@ruisrock.fi

 

Seurat ja yhdistykset

Haluaisiko seurasi tai yhdistyksesi osallistua Ruisrockin tekemiseen ja kerätä samalla rahaa toimintaanne varten? Reippaille ja innokkaille seuroille/yhdistyksille on tarjolla erilaisia talkootehtäviä festivaalin rakennuksessa ja purussa sekä anniskelu- ja ruokaravintoloissa festivaalin aikana. 

Seurana tai yhdistyksenä talkoilemalla saatte lisätienestiä toimintanne tueksi ja pääsette näkemään millaista festivaalitalkoilu on kesän parhaasta viikonlopusta nauttien.