Talkoolaiseksi

RUISROCKIN TALKOOHAKU ON NYT AUKI!

Haluatko olla mukana toteuttamassa tulevan kesän festivaalia kanssamme? Ruisrockin talkoolaisena olet tärkeässä osassa festivaalin ja sen tunnelman luomisessa. Pääset tutustumaan festivaalin tekemiseen ja tapahtuma-alan tehtäviin sekä tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin!

Talkoovuorot sijoittuvat pääasiassa festivaaliviikonlopulle ja festivaalin aukioloaikoihin, eli iltapäivästä yöhön. Jokainen talkoolainen tekee yhteensä noin 15 tuntia talkoohommia kahden vuoron aikana, kahtena eri päivänä.
Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus. Talkoohaku aukeaa 24.2. ja on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, eli kannattaa hakea pian mukaan! Käsittelemme hakemuksia ja hyväksymme talkoolaisia mukaan hakujärjestyksessä. Muistathan, että talkoolaisuus Ruisrockissa edellyttää 18 vuoden ikää.

Ruisrockin edut talkoolaisille
Vuorojaan varten kaikki talkoolaiset saavat uniikin Ruisrock-t-paidan. Talkoopäivinä tarjoamme lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Turun seudun ulkopuolelta saapuville tarjoamme mahdollisuuden koulu- tai leirintämajoitukseen torstaista maanantaihin. Talkoolaisille on oma talkoobussikuljetus suoraan festarialueelle perjantaista sunnuntaihin. Halutessasi saat talkootodistuksen tehtävistäsi. Saat tietenkin kolmen päivän talkoorannekkeen ja sisäänpääsyn alueelle sekä mahdollisuuden nauttia keikoista ja huikeasta festariviikonlopusta talkoovuorojesi ohessa. Viikonlopun päätteeksi kaikille talkoolaisille järjestetään legendaariset talkoobileet Turun keskustassa!

Ruisrockin talkootehtävät

Anniskelu- ja ruokaravintolat

Anniskelu- ja ruokaravintoloiden talkoolaisena toimit tärkeässä roolissa: pidät nälkäiset ja janoiset festivaalikävijät tyytyväisenä. Tarjolla on erilaisia tehtäviä, joten aikaisempi kokemus ravintolatyöstä ei ole välttämätöntä. Hygienia- ja anniskelupassista sekä keittiö- tai rahankäsittelytaidosta on toki etua, joten muistathan mainita nämä hakemuksessasi! Anniskelussa pääset esimerkiksi palvelemaan asiakkaita ja myymään anniskelutuotteita ja ruokaa, mutta joskus myös hoitamaan tiskipistettä ja tekemään varastohommia. Anniskelusta löytyy myös roudaushommia fyysisemmistä tehtävistä kiinnostuneille tai avustavia keittiötöitä. Talkoovuorot ovat pääasiassa festivaalin aikana ilta- ja yövuoroissa.

Järjestyksenvalvonta
Järjestyksenvalvojana toimit festivaalin turvallisuuden parissa portilla, pyöräparkissa, lavojen edustoilla ja alueen yleisvalvonnassa. Järjestyksenvalvojat vastaavat alueen turvallisuudesta ja toimivat asiakaspalvelutehtävissä festivaalikävijöitä auttaen. Järjestyksenvalvojatalkoolaisiksi haemme niin järjestyksenvalvojakortillisia kuin -kortittomiakin henkilöitä. Järjestyksenvalvojaksi pääseminen edellyttää poliisin lupaprosessia, jonka festivaaliorganisaatio toteuttaa. Järkkäritalkoolaisia tarvitaan paljon, joten jos nämä tehtävät kiinnostavat, hae ihmeessä mukaan!

Lipuntarkastus
Lipuntarkastajana talkoilet festivaalialueen portilla ja olet festarikävijän ensimmäinen tärkeä kontakti Ruisrockissa. Lipuntarkastus tehdään helppokäyttöisillä elektronisilla lukijoilla, joiden käyttö opastetaan paikan päällä. Tähän tehtävään toivomme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita tyyppejä!

Siivous ja kierrätys
Siivous- ja kierrätystiimissä pidät huolta Ruissalon alueesta, jonka kaunista luontoa haluamme vaalia ja arvostaa. Tehtäviin kuuluu mm. festivaalialueen, porttien ja Artukainen Camping – leirintäalueen siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Siivoustalkoolaisena pääset usein liikkumaan paljon festivaalialueella. Kierrätyspisteen talkoolaisena neuvot festarikävijöitä kierrättämisessä ja opastat roskat oikeisiin astioihin. Näihin hommiin toivomme hyvällä asenteella varustettuja omatoimisia talkoolaisia.

Muut talkoolaistehtävät
Muita asiakaspalvelutehtäviä löytyy esimerkiksi narikasta, pyöräparkista ja infosta. Näihin festivaalitehtäviin tarvitaan hymyileviä asiakaspalvelijoita! Pyöräparkissa ja infossa on tärkeää myös opastaa festivaaliasiakkaita ja levittää hyvää festarimieltä jokaiselle.

Tehotiimi
Oletko joustava ja kiinnostunut useammasta talkootehtävästä? Tehotiimiläinen omaksuu vaivatta uudet hommat ja avustaa kaikkia muita tiimejä tarpeen mukaan! Hae tehotiimiläiseksi, mikäli olet nopea oppimaan ja haluat vaihtelevan talkookokemuksen.

Mikäli sinut valitaan talkoolaiseksi, tulet saamaan runsaasti lisätietoja sähköpostitse kevään ja kesän aikana. Muistathan siis seurata sähköpostiasi! Talkoolaisena sitoudut noudattamaan Ruisrockin arvoja ja yhteisiä pelisääntöjä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Ruisrockissa, laita sähköpostia osoitteeseen moona@ruisrock.fi

Täytä Ruisrockin talkoolomake TÄÄLLÄ!