Myyntipaikat

Myyntipaikkahaku

Myyntipaikkahaku on avoinna 31.3. asti, mutta vahvistamme myyntipaikkoja jo aiemmin, joten kannattaa lähettää hakemus ajoissa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman yksityiskohtaisesti myyntipaikkatoiveesi ja muita mahdollisia asioita, joiden arvelet vaikuttavan valintaan. Saamme vuosittain moninkertaisen määrän hakemuksia myyntipaikkojen määrään nähden. Valitsemme mukaan vain parhaat toimijat ja tuotteet, ja jokainen hakemus käy läpi valintaprosessin. Esimerkiksi ruokamyyjätoimijoita valittaessa kiinnitämme huomiota mm. seuraaviin asioihin, joita sovelletaan muihin toimijoihin kunkin tuoteryhmän mukaan:
  • Myytävien tuotteiden laatu ja ympäristöystävällisyys. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Arvostamme toimijoita, jotka käyttävät lähi- ja luomutuotteita.
  • Laadukkaat kasvis- ja vegaaniannokset. Vaadimme jokaiselta toimijalta vähintään yhden laadukkaan ja monipuolisen kasvis- tai vegaanivaihtoehdon. Lisäksi ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioiminen vaikuttaa valintaan.
  • Annosten laatu ja hygienia, asiakaspalvelu ja palvelun nopeus. Annosten on oltava tasalaatuista koko viikonlopun ajan kiireestä huolimatta, terveystarkastuksista on päästävä kirkkaasti läpi ja asiakaspalvelun on oltava ensiluokkaista ilman pitkiä jonoja.
  • Brändi. Onko toimijalla brändi ja onko se kiinnostava kävijämme näkökulmasta? Kiinnitämme huomiota nimeen, visuaaliseen ilmeeseen, myyntipisteen toteutukseen, arvoihin ja tarinoihin.
  • Tuotteen kiinnostavuus, annokset ja menu. Esitäthän mahdollisimman lopullisen menun hakemuksessa hintoineen ja erikoisruokamerkintöineen.
  • Olemme erittäin kiinnostuneita toimijoista, jotka tarjoavat jotakin uutta täydentämään koko festivaalin ruokavalikoimaa. Tarjoatko jotain sellaista, mitä muut eivät tarjoa?
Hae paikkaa tästä.