Myyntipaikat

Myyntipaikkahaku

Myyntipaikkahaku on avoinna 31.3. asti, mutta vahvistamme myyntipaikkoja jo aiemmin, joten kannattaa lähettää hakemus ajoissa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja huolellisesti konseptistasi ja muista mahdollisista asioita, joiden arvelet vaikuttavan valintaan.

Saamme vuosittain moninkertaisen määrän hakemuksia myyntipaikkojen määrään nähden, ja jokainen hakemus käsitellään samalla prosessilla. Valitsemme mukaan vain parhaat toimijat ja tuotteet huomioiden festivaalin arvot sekä kohdeyleisön tarpeet.

Valintakriteerit

Ruokamyyjätoimijoita valittaessa kiinnitämme huomiota seuraaviin valintakriteereihin, joita sovelletaan muihin toimijoihin kunkin tuoteryhmän mukaan:

  • Myytävien tuotteiden laatu, raaka-aineet ja ympäristöystävällisyys. Kiinnitämme erityistä huomiota laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Arvostamme toimijoita, jotka käyttävät lähi- ja luomutuotteita. Lisäksi ympäristön ja ekologisuuden miettiminen tarjonnassa monin eri tavoin kiinnittää huomiomme.
  • Laadukkaat kasvis- ja vegaaniannokset. Vaadimme jokaiselta toimijalta vähintään yhden korkeatasoisen ja monipuolisen kasvis- tai vegaanivaihtoehdon. Lisäksi ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden huomioiminen vaikuttaa valintaan.
  • Annosten laatu ja hygienia, asiakaspalvelu ja palvelun nopeus. Annosten on oltava tasalaatuisia koko viikonlopun ajan kiireestä huolimatta, terveystarkastuksista on päästävä kirkkaasti läpi ja asiakaspalvelun on oltava ensiluokkaista ilman pitkiä jonoja. Arvostamme referenssejä muista suurtapahtumista.
  • Brändi, arvot ja tarinat. Onko toimijalla brändi ja onko se kiinnostava kävijämme näkökulmasta? Miten toimija erottuu muista? Kiinnitämme huomiota nimeen, visuaaliseen ilmeeseen, myyntipisteen toteutukseen, arvoihin ja tarinoihin.
  • Tuotteen kiinnostavuus, annokset ja menu. Esitäthän mahdollisimman lopullisen menun hakemuksessa hintoineen ja erikoisruokamerkintöineen. Erottuvatko tuotteet muusta tarjonnasta, onko tuote kiinnostava ja sopiiko se toimijan brändiin? Tuovatko tuotteet lisäarvoa festivaalin tarjontaan? Olemme erittäin kiinnostuneita toimijoista, jotka tarjoavat jotakin uutta täydentämään festivaalin ruokavalikoimaa. Tarjoatko jotain sellaista, mitä muut eivät tarjoa?

Palvelujen tuottajat ja tavaramyyjät

Tulevana kesänä festivaalilla tulee ensimmäistä kertaa festaritoreja, jossa erilaiset pientoimijat voivat tarjota omia palveluitaan festarikävijöille. Festaritorin toimijaksi voivat hakea erilaiset palveluntuottajat, kuten kampaamot, hierojat ja muut festariasiakkaiden kauneus- tai rentoutumispalveluita tarjoavat toimijat. Toimijaksi voivat hakea myös erilaisten tuotteiden ja palveluiden myyjät, joita festariasiakas voisi kaivata festivaalialueella tai leirinnässä.

Hae paikkaa tästä