Myyntipaikat

Hinnoittelu

Ruisrock siirtyy ruokamyyjien osalta provisioperusteiseen myyntipaikkavuokraan. Myyntipaikan vuokrahinta perustuu toteutuneisiin myynteihin. Vuokrahinta koostuu ennakkoon laskutettavasta ennakkoveloituksesta sekä tapahtuman jälkeen laskutettavasta myyntiprovisiosta, jos provisio-osuus ylittää ennakkoveloitussumman. Myyntiprovisio lasketaan myynnistä ilman arvonlisäveroa ja se perustuu menun sisältöön: vegaanitoimijoilla provisio on pienempi kuin seka- tai kasvismenua tarjoavilla toimijoilla.

Myyntipaikan varustelu

Ruokamyyntipaikkojen hintaan sisältyy valmiiksi koottu teltta (5x5m), 32A sähkö, kumimatto, jaettu kylmätila, huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto), sekä ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja. Ruokarekkapaikkoihin kuuluvat samat palvelut, pois lukien 5x5m teltta ja kumimatto.

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät sijoitetaan telttalohkoihin tai omiin kiinteisiin myyntipisteisiin. Telttalohkojen koot ovat 3x4m, 6x4m ja 9x4m. Paikkoihin kuuluu telttalohkon lisäksi 16A sähkö, kumimatto, huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto), sekä ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja. Herkku- ja aluemyyjien telttalohkoissa on kiinteät hinnat. Toimijoiden omat myyntiteltat on kielletty turvallisuussyistä.

Festaritorin myyntipaikat sisältävät n. 2x3m tilan jaetusta kontista tai 2x6m kontin, huoltoalueen käytön sekä ennalta sovitun määrän työntekijäpasseja. Festaritoreja tulee olemaan festivaalialueella, VIP-alueella sekä leirinnässä. Paikat hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen työntekijämääristä sekä toimijan palvelupisteiden määrästä riippuen.

Lisämaksusta paikkaan on tilattavissa erilaisia lisäpalveluita kuten oma vesipiste, aputeltta, lisäsähköä, lisäkylmätilaa, kalusteita tai työvalaistusta.

Käteisetön festivaali

Tulevana kesänä Ruisrockin festivaalialueella ainoana maksuvaihtoehtona toimii korttimaksu, eli käteistä ei hyväksytä festivaalialueella maksuvälineenä. Jokainen festivaalille valittu myyjä sitoutuu vuokraamaan maksujärjestelmän Ruisrockin nimeämältä kumppanilta.

Festivaalilla on oikeus seurata myyntiä myyntiprovision todentamiseksi. Maksujärjestelmän hintatiedot ja muut yksityiskohdat käydään läpi valittujen myyjien kanssa. Maksupäätteistä solmitaan vuokrasopimus suoraan maksupäätetoimijan kanssa. Sopimusta varten toimijalla on oltava kauppiastunnus.

Hinnoittelu

Ruokamyyjät (5x5m teltta)

Sekamenu ja kasvismenu, myyntiprovisio 22% kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 6000 € + alv
100 % vegaanimenu, myyntiprovisio 20 % kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 6000 € + alv

Ruokarekat

Sekamenu ja kasvismenu, myyntiprovisio 22% kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 5500 € + alv
100 % vegaanimenu, myyntiprovisio 20 % kokonaismyynnistä, kuitenkin vähintään 5500 € + alv

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät

3x4m telttalohko 2800 € + alv
6x4m telttalohko 3400 € + alv
9x4m telttalohko 4000 € + alv
Oma kiinteä myyntipiste, hinnoittelu tapauskohtaisesti alkaen 2600 € + alv

Festaritori

Hinnoitellaan tapauskohtaisesti alk. 700 € + alv

Haku ja maksaminen

Myyntipaikkojen haku on auki 15.4. asti. Valitsemme Ruisrockiin sopivat myyjät mahdollisimman pian, ja valituille myyjille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haku ei vielä sido myyjää.

Ennakkoveloituksen osalta myyntipaikkalaskun eräpäivä on 17.6.2022. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, myyjältä evätään pääsy tapahtumaan ja myyntipaikka vapautuu jonossa olevalle toimijalle. Mahdollinen myyntiprovisio veloitetaan tapahtuman jälkeen toteutuneista myynneistä.

Myyntipaikan peruuttaminen

31.5.2022 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden ennakkomaksun. Myyntipaikkaa ei voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle ilman tapahtuman järjestäjän suostumusta.

Lisätiedot

Lisätietoja tuottaja Satu Kankaristolta osoitteesta satu@ruisrock.fi. Tavoitettavissa myös puhelimitse ja WhatsAppilla tiistaisin ja torstaisin klo 10–14 numerosta 041 497 4619.