Myyntipaikat

Hinnoittelu

Ruokamyyntipaikkojen hintaan sisältyy valmiiksi koottu teltta (5x5m), 32A sähkö, jaettu kylmätila, huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto) ja ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja. Näiden lisäksi tänä vuonna jokaiseen telttapaikkaan kuuluu 5x5m kumimatto valmiiksi koottuna sekä kaksi Adcoden maksupäätettä. Food truck –paikkoihin kuuluvat samat palvelut, pois lukien 5x5m teltta ja kumimatto.

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät sijoitetaan telttalohkoihin tai omiin kiinteisiin myyntipisteisiin. Telttalohkojen koot ovat 3x4m, 6x4m ja 9x4m. Paikkoihin kuuluu 16A sähkö, lisäsähkö tarvittaessa neuvoteltavissa. Herkku-, tuote- ja elämysmyyjillä on käytössään huoltoalueen palvelut (vesipiste ja jätehuolto), ennalta sovittu määrä työntekijäpasseja, telttalohkon kokoinen kumimatto valmiiksi koottuna sekä kaksi Adcoden maksupäätettä.

Designmarketin myyntipaikat sisältävät n. 2x3m tilan jaetusta kontista, huoltoalueen käytön, kaksi myyjäranneketta sekä yhden Adcoden maksupäätteen.

Ruokamyyjillä hinta perustuu menun sisältöön sekä paikan sijaintiin, kasvis- ja vegaanitoimijoilla on eri hinta kuin sekamenua tarjoavilla toimijoilla, lisäksi festivaalialueen halutuimmat paikat ovat muita paikkoja arvokkaampia. Herkku- ja aluemyyjien telttalohkoissa on kiinteät hinnat. Toimijoiden omat myyntiteltat on kielletty turvallisuussyistä.

Lisämaksusta paikkaan on tilattavissa erilaisia lisäpalveluita kuten oma vesipiste, aputeltta, lattia aputelttaan, lisäsähköä, lisäkylmätilaa, kalusteita tai lisävalaistusta.

Myynnin helpottamiseksi myyntipaikkoihin sisältyy tänä vuonna kaksi Adcoden maksupäätettä jokaiselle myyjälle. Tarvittaessa lisämaksupäätteitä on vuokrattavissa. Myyjiä velvoitetaan käyttämään Adcoden maksupäätteitä omien maksupäätteiden sijaan. Ruisrock toimittaa tarvittavat nettiyhteydet Adcoden maksupäätteille. Maksupäätteiden vuokra kuuluu paikan hintaan, mutta vuokrasopimus maksupäätteistä solmitaan suoraan Adcoden ja myyntitoimijan välillä. Sopimusta varten toimijalla on oltava kauppiastunnus. Ruisrockilla on oikeus jälkikäteen nähdä toimijoiden maksupäätteiden kautta tapahtuneet myynnit, mutta Ruisrock ei peri myynneistä provisioita.

Vuonna 2020 on ensimmäistä kertaa mahdollista solmia myös myyntiprovisiosopimuksia Ruisrockin kanssa sekä vuokrata myyntipaikka anniskelualueelta. Näistä sovimme tapauskohtaisesti. Kerro kiinnostuksesi provisio- tai anniskelualuepaikkaan hakulomakkeessa sekä ota yhteyttä sales@ruisrock.fi

Hinnasto:

Ruokamyyjät (5x5m teltta)

Alue 1 (Niityn ruokamyyntisuora)
Sekamenu, alue 1, 7500 € + alv
Kasvismenu, alue 1, 7200 € + alv
100 % vegaanimenu, alue 1, 7000 € + alv

Alue 2 (muu Niityn alue)
Sekamenu, alue 2, 7000 € + alv
Kasvismenu, alue 2, 6700 € + alv
100 % vegaanimenu, alue 2, 6500 € + alv

Food truckit

Alue 2 (muu Niityn alue)
Sekamenu 6500 € + alv
Kasvismenu 6200 € + alv
100 % vegaanimenu 6000 € + alv

Herkku-, tuote- ja elämysmyyjät

Alueet 2 (muu Niityn alue) ja 3 (Ranta)
3x4m telttalohko 2600 € + alv
6x4m telttalohko 3200 € + alv
9x4m telttalohko 3800 € + alv
oma kiinteä myyntipiste, hinnoittelu tapauskohtaisesti alkaen 2400 € + alv

Designmarketin myyntipaikka

Alue 2 (muu Niityn alue)
2x3m tila jaetusta kontista 800 € + alv
oma 2×6 m kontti 1600 € + alv

Haku ja maksaminen

Myyntipaikkojen haku on auki 31.3. asti. Valitsemme Ruisrockiin sopivat myyjät mahdollisimman pian, valituille myyjille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisätiedot myyntipaikoista ja tapahtumasta sales@ruisrock.fi. Haku ei vielä sido myyjää.

Myyntipaikkalaskun eräpäivä on 15.6.2020. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, myyjältä evätään pääsy tapahtumaan ja myyntipaikka vapautuu jonossa olevalle toimijalle.

Myyntipaikan peruuttaminen

31.5.2020 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden paikkamaksun. Myyntipaikkaa ei voi luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle ilman tapahtuman järjestäjän suostumusta.