Myyntipaikat

Ruisrockin myyntipaikkahaku

Ruisrockin myyntipaikkahaku on tältä keväältä loppunut. Haku avautuu jälleen alkuvuodesta 2020. Ruisrock on yhteydessä kaikkiin hakeneisiin kevään aikana.

 

Ruisrock hakee myyjiä ja ravintoloita mukaan tekemään Suomen suurinta festivaalia.

50. kerran järjestettävä Ruisrock on Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin yhtäjaksoiseksi järjestetty rockfestivaali. Ruisrock on viime vuosina voittanut useita palkintoja ja rikkonut kävijäennätyksiään. Vuonna 2018 Ruisrockissa vieraili kolmen päivän aikana 105 000 kävijää, kaikki liput myytiin loppuun ennätysajassa. Tänä vuonna Ruisrock juhlitaan 5.–7.7.2019. Festivaalialue on avoinna pe 5.7. klo 14–03, la 6.7. klo 13–03 ja su 7.7. klo 13–00. Ruokamyynti loppuu puoli tuntia ennen alueen sulkemista.

Haemme nyt yrittäjiä ja ravintoloitsijoita festivaalille. Ilmoita hakulomakkeella ruokamyyntikonseptinne mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme suunnittelemaan entistä paremmin yleisöä ja yrittäjiä palvelevat ruokamyyntialueet festivaalille.

Myyntipaikkahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään, kontaktoimme kaikki hakeneet. Haku päättyy 22.3.2019

 

Ympäristöystävällisyys

Ruisrockilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti- Ruisrock järjestetään luonnonsuojelualueella, jolloin jokaisen tulee kiinnittää erityistä ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassaan. Velvoitamme kaikkia ruokamyyjiä lajittelemaan jätteensä sekä käyttämään maatuvia kertakäyttöastioita sekä aterimia. Tapahtumanjärjestäjä tulee tekemään tarkastuksia ja valvomaan ruokamyyntipisteitä maatuvien kertakäyttöastioiden osalta. Myynti voidaan keskeyttää tai evätä jos myyjällä ei ole käytössä tapahtumajärjestäjän vaatimat luontoystävälliset astiat ja aterimet tai jos kierrätysohjeita ei noudateta. Toistuva sääntöjen rikkominen voi johtaa myyjän eväämiseen seuraavan kesän festivaalilta. Festivaalin päätyttyä myyntipaikka on luovutettava siistinä. Festivaalialueella kaikkien esitteiden jakaminen on kiellettyä luonnonsuojelualueen turvaamiseksi.

 

 Yksinoikeudet alueella

Ruisrockin pääyhteistyökumppanina toimii Sinebrychoff, jolla on yksinoikeus alueella. Myyjien on sitouduttava myymään Sinebrychoffin tuotteita, mikäli myyvät juomia.  Jos sinulla on epäselvyyksiä siitä, mitkä tuotteet ovat hyväksyttäjä, voimme tarvittaessa toimittaa listan soveltuvista juomista. Ruisrock pidättää oikeuden muihin yksinoikeuksiin alueella ja tiedottaa näistä lähempänä tapahtumaa.

 

Näkyvyys Ruisrockin nettisivuilla

Kaikista ruokamyyjistä kootaan oma esittelyteksti valokuvan kera Ruisrockin nettisivuille. Lisäksi näkyvyyttä Ruisrockin osalta tulee sosiaalisen median kanavista. Vuonna 2018 Ruisrockin sivuilla oli 1,7 miljoonaa käyntiä. Facebookissa Ruisrockilla on seuraajia 52 000 ja Instagramissa 25 500 seuraajaa. Valituilta myyjiltä pyydetään esittelytekstiä ja valokuvia lähempänä tapahtumaa.

 

Muuta

Kaikki myyntipaikat myydään ensisijaisesti ilman lisäpalveluita, telttaan voi tuoda myös omat kalusteet. Myyntipaikkajärjestystä suunniteltaessa otetaan huomioon myyjän toiveet ja myytävät tuotteet. Kuitenkin Ruisrock vastaa myyntipaikkojen sijoittelusta. Myyjien valinnassa pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Kaikki hakemuksen lähettäneet eivät automaattisesti saa paikkaa, koska alueella on rajallinen määrä myyntipaikkoja.

Ruisrockin toimesta ruokamyyntipaikalle kootaan teltta, tästä eteenpäin myyjä vastaa oman paikkansa pystyttämisestä ja purkamisesta. Myyntipaikka tulee olla avoinna koko tapahtuman ajan, purkamisen saa aloittaa sunnuntaina vasta klo 23 alueen sulkeuduttua. Tarkemmat myyjäohjeet ja myyntipaikan sijainti ilmoitetaan alkukesästä 2019.

Ruisrock pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.