Myyntipaikat

Ruisrockin myyntipaikkahaku

Ruisrock hakee myyjiä ja ravintoloita mukaan tekemään ensi kesän festivaalia!

51. kerran järjestettävä Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Viime vuosina ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock kerää kolmen päivän aikana yhteensä 105 000 ihmistä Ruissaloon nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista.

Vuonna 2020 Ruisrock juhlitaan 3.–5.heinäkuuta. Festivaalialue on avoinna pe 3.7. klo 14–03, la 4.7. klo 13–03 ja su 5.7. klo 13–00. Ruokamyynti loppuu puoli tuntia ennen alueen sulkemista.

Haemme nyt yrittäjiä ja ravintoloitsijoita festivaalille. Ilmoita hakulomakkeella ruokamyyntikonseptinne menuineen mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme suunnittelemaan entistä paremmin yleisöä ja yrittäjiä palvelevat ruokamyyntialueet festivaalille.

Myyntipaikkahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Kontaktoimme kaikki hakeneet. Haku päättyy 31.3.2020.

Ympäristöystävällisyys

Ruisrock on mukana Ekokompassi-järjestelmässä, jonka avulla suunnittelemme ja toteutamme festivaalin aikana ja sen yhteydessä tehtävää ympäristötyötä. Ruisrock järjestetään luonnonsuojelualueella, jolloin jokaisen tulee kiinnittää erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassaan. Velvoitamme kaikkia ruokamyyjiä lajittelemaan jätteensä sekä käyttämään maatuvia kertakäyttöastioita ja aterimia. Tapahtumajärjestäjä tulee tekemään tarkastuksia ja valvomaan ruokamyyntipisteitä maatuvien kertakäyttöastioiden osalta. Myynti voidaan keskeyttää tai evätä jos myyjällä ei ole käytössään tapahtumajärjestäjän vaatimia luontoystävällisiä ja biohajoavia astioita ja aterimia tai jos kierrätysohjeita ei noudateta. Toistuva sääntöjen rikkominen voi johtaa myyjän eväämiseen seuraavan kesän festivaalilta. Festivaalin päätyttyä myyntipaikka on luovutettava siistinä. Festivaalialueella kaikkien esitteiden jakaminen on kiellettyä luonnonsuojelualueen suojaamiseksi.

Yksinoikeudet alueella

Ruisrockin pääyhteistyökumppanina toimii Sinebrychoff, jolla on yksinoikeus alueella. Myyjien on sitouduttava myymään Sinebrychoffin alkoholittomia tuotteita, mikäli myyvät juomia. Energiajuomien osalta yhteistyökumppanina toimii Red Bull ja myyjien on sitouduttava myymään Red Bullin energiajuomia, jos nämä kuuluvat myyjän valikoimaan. Jos sinulla on epäselvyyksiä siitä, mitkä tuotteet ovat hyväksyttyjä, voimme tarvittaessa toimittaa listan soveltuvista juomista. Ruisrock pidättää oikeuden muihin yksinoikeuksiin alueella ja tiedottaa näistä lähempänä tapahtumaa.

Näkyvyys Ruisrockin nettisivuilla

Kaikista ruokamyyjistä kootaan oma esittelyteksti valokuvan kera Ruisrockin nettisivuille. Lisäksi näkyvyyttä Ruisrockin osalta tulee sosiaalisen median kanavista. Vuonna 2019 Ruisrockin sivuilla oli 1,9 miljoonaa käyntiä, Facebookissa Ruisrockilla on seuraajia 55 000 ja Instagramissa 32,5 tuhatta seuraajaa. Valituilta myyjiltä pyydetään esittelytekstiä ja valokuvia lähempänä tapahtumaa.

Muuta

Kaikki myyntipaikat myydään ensisijaisesti ilman lisäpalveluita. Telttaan voi tuoda myös omat kalusteet. Myyntipaikkajärjestystä suunniteltaessa otetaan huomioon myyjän toiveet ja myytävät tuotteet. Ruisrock kuitenkin vastaa myyntipaikkojen sijoittelusta. Myyjien valinnassa pyrimme mahdollisimman monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Kaikki hakemuksen lähettäneet eivät automaattisesti saa paikkaa, koska alueella on rajallinen määrä myyntipaikkoja.
Ruisrockin toimesta ruokamyyntipaikalle kootaan teltta, tästä eteenpäin myyjä vastaa oman paikkansa pystyttämisestä ja purkamisesta. Myyntipaikka tulee olla avoinna koko tapahtuman ajan, purkamisen saa aloittaa maanantain vastaisena yönä vasta klo 00 alueen sulkeuduttua. Tarkemmat myyjäohjeet ja myyntipaikan sijainti ilmoitetaan alkukesästä 2020.

Ruisrock pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.