Ruisrockin pystytys alkaa tänään Ruissalossa: Liikenne ohjataan kansanpuiston ohitse

Tänään maanantaina aloitetaan Ruisrockin valmistelut, jolloin liikenne ohjataan väliaikaisesti Ruissalon kansanpuiston ohitse. Poikkeusjärjestelyt rajautuvat kansanpuistoon, joten muu Ruissalon saari palvelee vierailijoita ja on asukkaiden käytössä normaalisti.

Ruisrockin ja siihen liittyvien aluetöiden ajaksi Ruissalon kansanpuiston alue suljetaan. Aikavälillä 26.6. – 12.7. kevyt liikenne, autot ja julkinen liikenne ohjataan kulkemaan kansanpuiston ohitse. Muu Ruissalon saari palveluineen ja luontokohteineen on edelleen yleisessä käytössä tavalliseen tapaan.

Poikkeusjärjestelyiden aikana Rantapromenadin pyöräilyreitti siirtyy Ruissalon puistotien kevyen liikenteen väylälle ja läpikulku kansanpuiston lävitse ei ole väliaikaisesti mahdollista. Pidemmälle  saareen pääsee pitkin vaihtoehtoisia reittejä, jotka on merkitty teiden varsille. 

Myös julkinen liikenne kiertää kansanpuiston festivaalin loppuun asti. Järjestely vaikuttaa Föli-bussien pysäkkeihin 9.7. asti sekä Fölin vesibussin kansanpuiston pysäkkeihin 12.7. asti. Poikkeusjärjestelyt löytyvät alla olevasta luettelosta.

Bussipysäkkien sulkuajat

Pysäkit: 595, 570, 666 ja 537 Kansanpuisto/Kansanpuistontie

Aikataulu: alkaa torstaina 6.7. 8-linjan ensimmäisestä vuorosta, päättyy sunnuntaina 9.7. illan viimeiseen vuoroon 

Pysäkit: 533, 574 Ruissalon silta

Aikataulu: alkaa perjantaina 7.7. 8-linjan ensimmäisestä vuorosta, päättyy sunnuntaina 9.7. illan viimeiseen vuoroon 

Pysäkki: 569 Rauhalantie (Kasvitieteellinen puutarha)

Aikataulu: alkaa perjantaina 7.7. 8-linjan ensimmäisestä vuorosta, päättyy sunnuntaina 9.7. illan viimeiseen vuoroon 

Vesibussipysäkin sulkuaika

Vesibussi: Ei pysähdy kansanpuiston pysäkillä 26.6.–12.7.