Ruisrockin DJ-kattaus laajenee

Ruisrockin kotimainen DJ-kattaus sai täydennystä, kun festivaali kiinnitti seitsemän uutta nimeä ja paljasti monta yllätysvierasta jo julkaistuille DJ-seteille. Ruissalossa tullaan näkemään uusina feat-paljastuksina muun muassa Kauriinmetsästäjät ja Adikia sekä jo aiemmin oman keikan tiimoilta julkistettu Ramses II. Ohjelmisto laajenee DJ Vickyn ja DJ Ulrikan kaltaisilla kovilla nimillä.

Ruisrockin toukokuussa sinetöity ohjelma sai yllätystäydennystä DJ-setteihin, kun festivaali julkisti useita feat-artisteja sekä monta uutta DJ:tä laajalla genrekattauksella. Julkistuksen myötä Ruisrockissa voi tanssia DJ-ammattilaisten kuratoimissa rytmeissä lähes koko viikonlopun porttien avaamisesta alkaen.

Yllätysvieraita uudella venuella

Rannan ravintola-alueella sijaitsevan Brooklyn Takapiha -lavan ohjelma täydentyy koko viikonlopun mitalta. Perjantai-iltana Taika Mannilan ja Lina Schifferin muodostaman D.R.E.A.M.-duon DJ-setti saa lisäulottuvuutta, kun hiphop-artistit Vepu ja Adikia feataavat osana esitystä. Ruisrock-lauantaiyönä soittaa ikoninen Tavastian lauantaidisko, jonka kokoonpanossa vaikuttavat Erkko, Mini ja Skenikswee. Setti täydentyy kiinnostavalla featilla, kun aiemmin tuottajana tunnettu Yrjänä ja Baby Boo -kappaleen luonut kolmikko SAFIRA, Sara Bee ja Jotti Singh tuovat soundinsa osaksi esitystä.

Festivaalin sunnuntai saa ansaitsemansa huipennuksen myös Brooklyn Takapihalla, kun Laura Vartion ja Harvestin muodostaman Paha Vaanii -DJ-duon setissä vierailevat elektropop-yhtye Kauriinmetsästäjät ja vastikään läpimurtonsa tehnyt Ramses II. Juhlat jatkuvat jokaisena festivaalipäivänä myöhään yöhön.

DJ-ohjelma monipuolistuu useilla nimillä

DJ-setti täydentyy kiinnostavilla nimillä. Perjantaina porttien avauduttua Sateenkaarilavalla bileet nostattaa DJ Ulrika, ja FWU-kollektiivin jäseninä tunnetut DJ Nita ja DJ Shy Girl johdattavat juhlakansan kohti hämärtyvää iltaa. Lauantain festarit alkavat DJ Vickyn rytmeissä, ja myöhemmin juhlat nostattavat turkulaiset DJ Anttipiootti ja duo Bitchez and Bangerz. Sunnuntaihin energiaa puhaltaa DJ Kolkka.