Ruisrock tukee UN Womenia Ukraina-työssä

Ruisrock auttaa YK:n tasa-arvojärjestöä UN Womenia Ukrainan alueella naisten ja perheiden eteen tehtävässä työssä. Tekemämme lahjoituksen lisäksi rohkaisemme myös asiakkaitamme sekä sidosryhmiämme lahjoittamaan naistenpäivän ruusurahat tarvitseville.

Ukrainan sota ja siitä koitunut inhimillinen hätä on koskettanut koko maailmaa. Erilaiset järjestöt ovat taanneet humanitaarista apua alueelle sekä sotaa pakeneville ukrainalaisille.

Haluamme naistenpäivänä kantaa kortemme kekoon ja auttaa UN Women -ihmisoikeusjärjestöä tärkeässä työssä Ukrainan alueella sekä Ukrainan pakolaisten hyväksi. YK:n tasa-arvojärjestö toimii yli 90 maassa ja keskittyy parantamaan erityisesti naisten ja tyttöjen oikeuksia työskennellen turvallisemman ja tasa-arvoisemman huomisen eteen.

Myös sinä voit auttaa. Lahjoita 20 euroa lähettämällä viesti UNW20 numeroon 16499 tai lahjoita haluamasi summa Mobilepaylla numeroon 58961. Lahjoittaa voit myös tilisiirrolla alla olevin tiedoin. Tilin käyttö kerryttää tukirahoja Ruisrockin nimikkokeräykseen, joka auki koko kuluvan viikon.

Tilinumero: FI62 1270 3000 2089 39
Saaja: UN Women Suomi
Viitenumero: 8031

Ruisrock toivoo rauhaisaa naistenpäivää.