Ruisrock ja PSS ry järjestävät avoimet siivoustalkoot Ruisrock-rannalla

Ruisrock ja Pidä Saaristo Siistinä ry järjestävät Siisti Biitsi -talkoot Ruissalon Kansanpuiston rannalla. Perinteeksi muodostunut siivouspäivä järjestetään lauantaina 17.9., ja tapahtuma on kaikille avoin. Siivouksen lomassa on mahdollista voittaa lippu vuoden 2023 Ruisrockiin.

Ruisrock ja Pidä Saaristo Siistinä ry järjestävät Ruissalon Kansanpuiston rannalla kaikille avoimet Siisti Biitsi -talkoot lauantaina 17.9. klo 13–16. Luvassa on pientä purtavaa ja mukavaa yhteistä tekemistä kauniin Ruissalon luonnon hyväksi. Talkoilun ohella osallistujien on mahdollisuus voittaa Ruisrock-lippuja ensi vuodelle: Ruissaloon piilotetaan yksi festivaalilippu, minkä lisäksi talkoisiin osallistuneiden kesken järjestetään lippuarvonta.

Siivouspalkoot ovat jatkoa Ruisrockin ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n pitkää yhteistyötä. Kuluneena vuonna Ruisrock on tukenut yhdistystä muun muassa ohjaamalla festivaalille akkreditoituneiden hyväntekeväisyysmaksut PSS ry:lle ja tehnyt laajamittaista puhtaanapito-yhteistyötä tapahtuman aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!