Ruisrock etsii tuottajaa aluetuotantotiimiin

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta tuottajaa Ruisrockin aluetuotantotiimiin. Tehtävä alkaa osa-aikaisena lokakuussa ja jatkuu täysipäiväisenä helmikuun alusta elokuun loppuun 2024.

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan jo 53. kerran Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa ensi vuonna 2024.

Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta. Olemme kaikille avoin festivaali, jota ohjaavat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus – myös työnantajana. Työyhteisöllemme on ominaista arvostava keskustelukulttuuri, työntekijöiden vahvuuksiin keskittyminen ja luova ote tekemiseen. Keräämme jatkuvasti tietoa, jonka pohjalta kehitämme työnteon tapojamme.

Ruisrockin toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa. Lue lisää toimiston sijainnista ja esteettömyystiedoista.

Työtehtävän kuvaus

Ruisrockin aluetuotantotiimi hakee määräaikaista tuottajaa luomaan festivaalialueesta ja sen palveluista houkutteleva, inspiroitunut ja toiminnallinen maailma Ruisrock-yleisölle. Aluetuotantotiimi vastaa alueen rakentumisesta alusta loppuun.

Tiimi koostuu neljästä tuottajasta, joista jokainen vastaa omasta osa-alueestaan. Näitä osa-alueita ovat muun muassa aluesuunnittelu, palveluiden koordinointi sekä alihankkijayhteistyö.

Haemme tuottajaa vastaamaan festivaalin omien palveluiden koordinoinnista, yleisöalueen aluesuunnittelusta ja tietyistä alihankkijayhteistöistä. 

Hakemamme taidot

Etsimme henkilöä, jolla on 3–5-vuoden kokemus suurtapahtumien tuotannosta ja infratuotannossa työskentelystä. Toivomme, että olet vastannut itsenäisesti tuotantokokonaisuuksista ja työskennellyt tapahtumissa. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi AMK-tutkinto kulttuurituottaja-, tradenomi- tai restonomi-linjalta.

Arvostamme tiimissämme yhteistyötaitoja, loogista ajattelua, kykyä hallinnoida useita projekteja samanaikaisesti sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työaika ja -paikka

Työn tarkasta aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen valituksi tulleen henkilön kanssa. Työt alkavat kuitenkin viimeistään 1.10.2023 ja jatkuvat 30.8.2024 saakka. Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Tehtävä on osa-aikainen lokakuun alusta tammikuun loppuun. Osa-aikaisuus on vähintään 20% ja sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.  Helmikuun alusta elokuun loppuun tehtävä on täysiaikainen.

Työtä voi tehdä etänä, mutta odotamme työntekijöiden osallistuvan kaksi kertaa kuussa järjestettäviin lähipäiviin Ruisrockin toimistolla Helsingissä. Kevään 2024 aikana työskentelemme myös satunnaisesti Turussa, minkä lisäksi festivaalikauteen kuuluu vapaaehtoista Ruisrock-tiimin yhteistä ajanviettoa. Festivaalin pystytyksen aikana 24.6.–10.7.2024 aluetuotantotiimi työskentelee Turussa, jolloin työnantaja korvaa matka- ja majoituskulut.

Hakemuksen lisätiedot ja hakulomake

Haastattelut järjestetään Helsingissä Ruisrockin toimistolla viikolla 37. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikolla 36.

Hae paikkaa alla olevalla lomakkeella 30.08.2023 kello 23.59 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Linkki hakulomakkeeseen.

Haluamme edistää työyhteisömme monimuotoisuutta ja taata hakijoille yhdenvertaisen kohtelun rekryprosessissa. Tästä syystä hakutapana on anonyymi rekrytointi, mikä tarkoittaa tiettyjen henkilötietojen piilottamista ensimmäisessä hakuvaiheessa.

Toivomme hakijoiden rajaavan hakumateriaaleistaan ikää, sukupuolta sekä etu- ja sukunimeä ilmaisevat yksityiskohdat, minkä lisäksi toivomme hakemukset ja ansioluettelon ilman valokuvaa. Hakijat voivat piilottaa henkilötiedot ansioluettelosta ja muista mahdollisista materiaaleista esimerkiksi poistamalla, sumentamalla tai peittäen mustilla palkeilla.

Hakemukset ensimmäisenä käsittelevä henkilö varmistaa hakijoiden anonymiteetin eikä ole mukana rekryprosessin myöhemmissä vaiheissa. Valinnat haastatteluun kutsuttavista tehdään hakijan hakemuksessaan ilmoittaman osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen perusteella.

Lisätietoa työtehtävästä

Lisätiedustelut tehtävästä ruisrock@ruisrock.fi. Kysymykset voi toimittaa aikavälillä 24.7.–30.8.2023. Ruisrockin toimisto lomailee 7.8.–20.8., joten tällä välillä tulleisiin kysymyksiin vastataan 21.8 alkaen.