Yksityinen: VIP- ja Ruisrock Plus -liput

VIP-liput

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) sisältää koko festivaalin musiikki- ja taideohjelman, festivaalin kaikki palvelut sekä sisäänpääsyn kahdelle VIP-alueelle. VIP-lipun ostaja saa myös henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pakettiin sisältyvät myös vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja juomapalvelut, istuskelualueet sekä vesivessat. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-lippu sisältää:

 • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
 • Koko festivaalin palvelutarjonnan
 • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
 • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
 • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
 • Vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin

Ikärajat ja saavutettavuus

Ruisrockin VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta. Lue muiden lipputyyppien ikärajoista täällä.

VIP-palvelut eivät ole täysin esteettömät. Vesibussi ja keskustan puoleinen vesibussilaituri eivät ole esteettömiä pyörätuolille. Suosittelemmekin liikuntarajoitteisia käyttämään saapumiseen esteetöntä sisäänkäyntiä.

Ruisrockissa on kaksi VIP-aluetta. Niitty-VIP sijaitsee Niittylavan välittömässä läheisyydessä ja keikat kuuluvat alueelle kovaäänisesti, kun taas rauhallisempi Ranta-VIP sijaitsee Niemennokassa, josta on hieman etäisempi näköyhteys Rantalavalle.

Rannan VIP-alueelle ja alueen ympäri kulkee hiekkapohjainen tie. Muilta osin alue on paikoin kaltevaa nurmikkoaluetta. VIP Niityn alue sekä alueelle kulkeva väylä on haketettua niittypeltoa ja paikoin vaikeakulkuista.

VIP-alueilta löytyy esteettömät vesivessat.

Lippujen vaihto rannekkeisiin

VIP- ja Ruisrock Plus -liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ja passeihin ennen festivaalialueelle saapumista. Ranneke laitetaan ranteeseen akkreditointipisteellä, joten jokainen festivaalivieras noutaa rannekkeen ja passin henkilökohtaisesti. Vaihto tehdään Ruisrockin akkreditointipisteellä Turun keskustassa. Ruisrockin akkreditointipiste sijaitsee Radisson Blu Marina Palace -hotellissa osoitteessa Linnankatu 32, Turku.

Ruisrockin akkreditointipisteen aukioloajat:

Torstaina 6.7. klo 11–19
Perjantaina 7.7. klo 11–22
Lauantaina 8.7. klo 11–21
Sunnuntaina 9.7. klo 11–18

Vesibussikuljetus

Vesibussilaituri sijaitsee Ruisrockin akkreditointipisteen läheisyydessä Aurajoen varrella, osoitteessa Läntinen Rantakatu 37. Ruisrockin akkreditointipiste sijaitsee kävelymatkan päässä osoitteessa Linnankatu 32. Vesibussi ei ole valitettavasti täysin esteetön.

Vesibussien aikataulut:

Perjantai 7.7.

 • Ensimmäinen lähtö Turusta klo 13.30
 • Viimeinen lähtö Ruisrock-alueelta n. klo 3.30

Lauantai 8.7.

 • Ensimmäinen lähtö Turusta klo 12.30
 • Viimeinen lähtö Ruisrock-alueelta n. klo 3.30

Sunnuntai 9.7.

 • Ensimmäinen lähtö Turusta klo 12.30
 • Viimeinen lähtö Ruisrock-alueelta n. klo 01.30

Katso listaus VIP-alueen palveluista täältä

Osta liput

Tilaa Ruisrock Plus- ja VIP -uutiskirje

VIP-lippuun kuuluvista palveluista tulossa myöhemmin lisätietoa, ja uutiskirjeen tilaajana kuulet tuoreimmista päivityksistä ensimmäisten joukossa. VIP-lippuihin ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä vip@ruisrock.fi.