Njuno – vegaanista streetfoodia

Njuno – vegaanista streetfoodia

Ruoka, Kasvis, Vegaani

Njuno on pohjoismaisen vegaaniruuan terävimmässä kärjessä. Ruokaisat annokset yhdistelevät ennakkoluulottomasti maailman katuruokakeittiöiden makuja – yhdistävänä tekijänä Suomessa valmistetut herkulliset kasvistuotteet. Njuno tarjoilee Ruisrockissa esimerkiksi intialaisesta keittiöstä ammentavia wrappeja, burgereita ja Njunomaisen version kotimaisesta grilliruokaklassikosta – lihapullaperunoista. Kaikki vegaanisina totta kai! Tuhdit annokset ja maukkaat makumaailmat ovat saaneet tyytyväistä palautetta herkkusuilta, olivatpa he sitten vegaaneja, kasvissyöjiä tai sekasyöjiä. Löydät Njuno-tuotteet pian valikoiduista verkkokaupoista ja jaamme myös auliisti reseptimme, jotta pääset valmistamaan herkullisia annoksiamme halutessasi myös kotonasi.

Ruokavaliomerkinnät:
(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (V) Kasvis / lakto-ovo, (Veg) Vegaaninen

Menu

  • Red Curry Nuggets Wrap (Veg)

    Njuno Red Curry Nuggeteista koottu wrap, joka tarjoillaan mangochutneyn, currymajoneesin, paprikasuikaleiden ja tuoreen pinaatin kera.

  • Nju-Balls Loaded Waffle Fries (Veg)

    Tuunatut perunat à la Njuno. Nju-ballseja, savupaprika-aiolia, ristikkoperunoita, vegaanista juustoraastetta, ketsuppia, kurkkusalaattia ja kevätsipulia.

  • Pulled BBQ Burger (Veg)

    BBQ Burger Njuno Pulled Taqueriasta. Perunasämpylän välissä bbq-kastikeella maustettua pulled soijaa, buffalomajoneesia, salaattia ja raikas punakaalislaw.