Ruisrock <3 myyjät 2022

MUISTILISTA RUISROCKIIN:

  • Ensiapupaketti
  • Sähköjohdot (vähintään IP44, ulkokäyttöön tarkoitettua mustaa johtoa)
  • Jätesäkkejä
  • Oman aputeltan ankkurointipainot
  • Käsisammutin ja sammutuspeite
  • Nimikyltti teltan seinään
  • Ruisrockin myyjäinfon jakaminen henkilökunnalle

 

Ruoka- ja herkkumyyjien muistilista Ruisrockiin:

  • Hanallinen lämmittävä vesisäiliö (terveystarkastajan vaatimus)
  • Astia jätevesille
  • Päähineet elintarvikkeiden käsittelijöille
  • Biohajoavia kertakäyttöastioita sekä ruokailuvälineitä riittävästi
  • Sinebrychoffin virvoitusjuomat ja vedet
  • Lohko- tai aputeltan kokoinen suojamatto
  • Käsienpesupiste
  • Kopio omavalvontasuunnitelmasta
  • Hygieniapassi ja salmonellatodistus

 

Ruoka- ja herkkumyyjät vastaavat seuraavista asioista

  • Ruokamyyjä vastaa ruuan valmistuksesta ja myynnistä elintarvikeviranomaisten säännösten mukaisesti. Ruuan laatuun ja omavalvontaan tulee kiinnittää erityistä huomiota.
  • Ruokamyyjä vastaa laitteiden asennuksesta (uunit, kahvilaitteet yms.)
  • Ruokamyyjällä on oikeus myydä tapahtumassa vain sopimuksessa määriteltyjä ruokia. Myyjä ei saa poiketa sovitusta listasta ilman ennakkoilmoitusta Ruisrockin tuottajalle. Vuokranantaja pidättää oikeuden poistaa myynnistä kaikki sellaiset tuotteet, joista ei ole sovittu etukäteen. Annosten koostumuksen ja koon tulee säilyä samanlaisena koko festivaalin ajan.
  • Ruokamyyjä tekee elintarvikeilmoituksen ja toimittaa sen viranomaiselle.
  • Ruokamyyjä noudattaa etukäteen sovittuja aukioloaikoja ja huolehtii ruoan riittävyydestä ko. aikoina.
  • Kuljetukset alueelle tulee hoitaa aukioloaikojen ulkopuolella. Tapahtuman aikaiset kuljetukset tehdään huoltoalueille, josta ruoka viedään kantaen / kärryllä myyntipisteelle.
  • Ruokamyyjä lajittelee kaiken myyntitoiminnastaan syntyvän jätteen myyntipaikkojen läheisyydessä sijaitseviin jätepisteisiin päivittäin. Lajittelun laiminlyönti voi johtaa myyntitoiminnan keskeyttämiseen.
  • Ruokamyyjä siivoaa päivittäin oman paikkansa sekä sen välittömän läheisyyden, vähintään 2 metriä myyntipaikan ympäriltä.
  • Ruokamyyjä on vastuussa jätevesien toimittamisesta jätevesisäiliöön.
  • Ruokamyyjä käyttää ainoastaan biohajoavia astioita ja ruokailuvälineitä myyntipisteellään. Vuokranantajalla on oikeus keskeyttää myyntitoiminta, mikäli kertakäyttöastiat eivät ole biohajoavia.
  • Ruokamyyjä on vastuussa omasta myyntitoiminnastaan ja kaikista siihen liittyvistä velvoitteista, kuten veroista, työnantajamaksuista, vakuutuksista ja myyntitoiminnan edellyttämistä luvista ja viranomaisilmoituksista.