Ruisrock <3 myyjät 2022

MYYNTIPAIKKAAN LIITTYVÄ VIESTINTÄ JA MARKKINOINTITOIMENPITEET

Vuokralaisen myyntitoiminnasta tehdään esittely Ruisrockin verkkosivuille, jota vuokralaisen on mahdollista jakaa eteenpäin Ruisrockissa tapahtuvaa myyntitoimintaa markkinoidakseen. Vuokralainen saa lisäksi jakaa Ruisrockin sosiaalisen median sisältöjä omissa kanavissaan Ruisrockissa tapahtuvaa myyntitoimintaa markkinoidakseen ja esimerkiksi kertoakseen olevansa mukana Ruisrockissa. Esittelyt löytyvät: https://ruisrock.fi/palvelut/

Vuokralaisella on oikeus tehdä kilpailuja ja kampanjoita Ruisrockin kävijöille, joissa palkintoina voi olla myyjän omia myynnissä olevia tuotteita. Ruisrockin pääsylippujen arpominen kilpailuissa ei ole sallittua.

Vuokralaisella on oikeus tehdä Ruisrockiin myytäväksi Ruisrock-nimikkotuotteita, jotka tulee hyväksyttää etukäteen Ruisrockin tuottajalla. Ruisrockin nimen tai logon painaminen painotuotteisiin (T-paidat ym.) ei ole sallittua.

Ruisrockin logon tai visuaalisen ilmeen hyödyntäminen ei ole sallittua vuokralaisen myyntitoiminnassa tai siihen liittyvässä markkinoinnissa.