Ruisrock <3 myyjät 2022

SAAPUMINEN

Myyjät saavat saapua alueelle torstaina klo 10–20 välillä. Myyntipisteiden tulee olla tyhjänä viimeistään maanantaina klo 14, telttojen purku aloitetaan jo aiemmin maanantai-aamuna.

Ruisrock on määritellyt kaikille ruokarekoille, sekä muille liikkuville myyntipisteille omat saapumisajat, joita on noudatettava, jotta myyntirivit saadaan rakennettua suunnitelman mukaisesti. Alueella ei ole tilaa jättää myyntiriveihin tyhjiä koloja, ja liikkuvaa myyntipistettä on hankala saada juuri ilmoitetun kokoiseen koloon, vaan ympärille tarvitaan tilaa jotta myyntipiste saadaan oikealla paikalleen. Tästä syystä ilmoitettua saapumisaikaa pitää noudattaa. Samat saapumisajat on ilmoitettu myös sopimuksissa, jos niitä ei noudata järjestäjä voi tulkita sopimusrikkeeksi ja evätä tapahtumaan pääsyn. Jos tiedät, että saapuminen ilmoitettuun aikaan ei onnistu, ota yhteyttä Ruisrockin tuottajaan viipymättä.  

Liikkuvien myyntipisteiden saapumisajat:

N21 Crepe Stop to klo 10–14
N22 Minetti to klo 14–17
N60 The Bro’s Burger ke 18–20 tai to ennen klo 12
N61 Haapasalon Hatsapuri ke 18–20 tai to ennen klo 12
N62 Jussin Herkku to klo 12–14
N65 Kaksi Kundia to klo 14 jälkeen
N59 Crusty Pizza to klo 12–14
N58 Fisu & Ranet to klo 14–16
N57 Treffi Pub & Bistro to klo 16 jälkeen tai heti kun Fisu & Ranet on paikoillaan
N72 Burger Village to 10–17
N115 Kaffela Lara to klo 10–17
R135 Buli to klo 10–17
RTBA VIP Treffi Pub & Bistro to klo
RTBA VIP Katukeittiö Leidi to klo 

Rannekkeiden ja ajolupien noutaminen

Myyjärannekkeet ja ajoluvat voi noutaa saapuessaan akkreditointipisteestä Ruissalon sillan kupeesta mantereen puolelta ennen Ruissaloon saapumista. Akkreditointipiste sijaitsee kaupungista tultaessa ennen Ruissalon siltaa oikealla puolella tietä osoitteessa Tuontikatu 7. Alue on tilava, joten sinne mahtuu helposti ajamaan ja pysäköimään isommallakin autolla.

Kaikki rannekkeet ja ajoluvat haetaan siis matkalla festivaalialueelle ennen Ruissalon saareen saapumista, ilman rannekkeita ja ajolupia ei pääse festivaalialueelle. Myös kaikenlainen kulkulupiin liittyvä ongelmien selvittely tapahtuu ensisijaisesti crew-akkreditointipisteellä. Mitään rannekkeita tai ajolupia ei saa festivaalialueelta.

Akkreditointipiste on avoinna:
Ke 6.7. klo 07.30–18.00
To 7.7. klo 07.30–20.00
Pe 8.7. klo 07.30–21.00
La 9.7. klo 10.00–21.00
Su 10.7. klo 11.00–19.00

Kaikki rannekkeet ovat henkilökohtaisia, niitä ei saa luovuttaa eteenpäin. Jokaisen työntekijän on haettava oma rannekkeensa henkilöllisyystodistusta vastaan akkreditoinnista. Rannekkeet laitetaan suoraan ranteeseen akkreditointipisteessä. Rannekkeita myönnetään vain ennalta sovittu määrä myyjien palauttamien nimilistojen perusteella. Ruisrockilla on velvollisuus tarvittaessa luovuttaa viranomaisille nimilistat kaikista tapahtumassa työskentelevistä.

Kulkuluvat ja ajoluvat vaaditaan alueella heti torstaista lähtien, ja ilman niitä ei alueella saa kulkea.  Ajolupa on voimassa vain rekisterinumeron ja kuljettajan puhelinnumeron kanssa. Myyjärannekkeilla pääsee vapaasti kulkemaan festivaalialueella sekä huoltoalueilla.

Rannekkeiden ja ajolupien kuvaaminen someen on ehdottomasti kielletty!

Työntekijöiden nimet ja tarvittavien autojen rekisterinumerot ilmoitetaan viimeistään 29.6. mennessä rannekkeita ja ajolupia varten täällä

Jos nimilistoja ei ole toimitettu määrättyyn päivämäärään mennessä voi järjestäjä evätä henkilökunnan pääsyn alueelle. Festivaalin järjestäjä on tarvittaessa velvollinen toimittamaan nimilistat viranomaisille. Lisäksi järjestäjä on velvollinen toimittamaan viranomaisille jokaisen pisteen sellaisen yhteyshenkilön tiedot, jonka tavoittaa festivaalialueelta.

Jos mahdollista, lisää aina työntekijän henkilökohtainen sähköposti, jotta voimme toimittaa hänelle tiedot akkreditoinnista sekä ohjeet passin ja rannekkeen noutoa varten. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole, huolehdithan, että henkilöt saavat lähettämämme ohjeistukset. Muista täyttää myös esimiehen tiedot lomakkeeseen jokaisen työntekijän kohdalle.

Ruisrockin nimilistoja käsitellään Vantaan Festivaalit Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti. Selosteen löydät täältä

 

Ajoneuvoliikenne Ruissaloon

Saapuminen festivaalialueelle kulkee oheisen kartan mukaisesti. Kaikki ajoneuvot rekkoja ja busseja lukuun ottamatta ajavat alueelle Ruissalon puistotieltä Jarno Saarisen tien kautta. Vain raskas liikenne ajaa Kansanpuistontietä pitkin. Jos teiltä on saapumassa yli 15 metriä pitkiä kulkuneuvoja, otathan yhteyttä: satu@ruisrock.fi erillisen ajo-ohjeen saamiseksi.

Kaikki ajoneuvoliikenne ulos festivaalialueelta katkaistaan perjantaina ja lauantaina yöllä klo 1.30–2.30 väliseksi ajaksi. Mitkään ajoneuvot eivät pääse poistumaan alueelta 01.30–02.30, sillä Ruissalon puistotie on suljettu tänä aikana turvallisuussyistä. Haluamme autot pois tieltä polkupyöräilijöiden seasta pahimman ruuhkan ajaksi vaaratilanteiden välttämiseksi. Tarvittaessa viranomaisilla on oikeus jatkaa sulkua. 

 

Autot ja ajoluvat

Festivaalialueen osoite on Kansanpuistontie 76. Festivaalialueen aukioloaikojen ulkopuolella saa autolla ajaa ruokamyyntipisteen viereen. Kaikki autot tulee kuitenkin olla pois alueelta viimeistaan kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua, perjantaina klo 12, lauantaina ja sunnuntaina klo 11 mennessä.  Autot, jotka ovat vielä tällöin alueella menettävät ajolupansa. Myyjäparkki löytyy festivaalialueen välittömästä läheisyydestä, jonne kaikki myyjien autot tulee ajaa tapahtuman ajaksi.

Ennakkoon sovittaessa myyjä saa AA-ajoluvan, jolla voi pysäköidä auton myyjien huoltoalueelle festarialueen sisäpuolelle. AA-ajoluvan saaminen edellyttää ehdotonta tarvetta säilyttää autoa huoltoalueella, esim. ruokarekka tai tapahtuman aikana käytettävä kylmäauto tai peräkärry. Yleisöalueella ei kuitenkaan saa ajaa festivaalialueen auki ollessa AA-ajoluvasta huolimatta. AA-ajoluvilla merkityt autot pysyvät paikoillaan koko viikonlopun ajan, niitä ei siis voi ajaa iltaisin pois alueelta. Myyjien huoltoalueella on merkitty omat parkkipaikat AA-luvallisille autoille myyjä-yrityksen nimellä. Paikat on määritelty myyjien ilmoittamien automittojen mukaan.

Myyjillä on käytettävissään n. 3 metrin tila telttojensa takana aputeltoille oman telttansa leveydeltä. Telttojen taustat on pidettävä siisteinä eikä mitään saa säilyttää telttojen ulkopuolella. Tärkeää on, että telttojen taakse jää 2 metrin kulkuväylä muiden myyjien, viranomaisten sekä siivoojien käyttöön.

Myyntihenkilökunta kulkee festivaalialueelle omilla kuljetuksilla. Toivomme, että suositte yhteiskuljetuksia. Ajolupia myönnetään jokaiselle myyjäorganisaatiolle tarpeen mukaan, ja tarve luville tulee ilmoittaa nimilistassa etukäteen. Myyjäajoluvalla saa pysäköidä CREW 1 -alueelle, alue löytyy kartasta hieman alempaa.

Autoille, joita tarvitaan vain rakennus- ja purkuaikana myönnetään erillinen rakennusajan ajolupa. 

Alueella on öisin aluevartiointi. Henkilökunnan tulee poistua tapahtuma-alueelta porttien sulkeuduttua. Alueella ei saa yöpyä.

Myyjien huoltoreitti tapahtuma-alueelle alueen ollessa suljettu:
HUOLTO 2 -portista Kansanpuistontieltä NIITTY 4 -portin kautta NIITTY 6 -portista festivaalialueelle. Kaikki kulku festivaalialueelle porttien ollessa suljettu kannattaa keskittää tämän portin kautta. 

Autojen tulee olla pois alueelta, myyjien parkissa viimeistään perjantaina klo 12 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00.