Liput

Yli 70-vuotiaat

Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin valitsemanaan festivaalipäivänä. Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki, jotka täyttävät 70 vuotta viimeistään vuonna 2019.

70+ -rannekkeita jaetaan Ruiskioskissa keskiviikosta 3.7. klo 11 alkaen niin pitkään kuin niitä riittää. Ruiskioski sijaitsee Kristiinankadun päässä Jokirannassa, Kristiinankadun ja Läntisen rantakadun risteyksessä.

70+ -ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn Ruisrockiin yhtenä festivaalipäivänä, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan festivaalista. Päätä haluamasi päivä etukäteen.

Rannekkeen saajien henkilöllisyys tarkistetaan, joten varaa mukaasi henkilöllisyystodistus. Ranneke on noudettava henkilökohtaisesti, sillä se laitetaan saajan käteen noudettaessa.

Ranneketta näyttämällä pääset vesibussiin, jolla kuljet kätevästi festivaalialueelle ja takaisin. Vesibussi lähtee osoitteesta Läntinen Rantakatu 37, ja se kulkee taukoamatta koko festivaalin ajan, alkaen klo 13.30 (pe) tai 12.30 (la, su).

Avustaja

Yli 70-vuotias voi ottaa festivaalille mukaan avustajan, jos hänellä on kotikunnan tai muun tahon myöntämä saattajakortti. Huomioithan, että avustaja ei voi käyttää vesibussia, ja avustajan tulee saapua avustettavan kanssa samaan aikaan festivaalialueelle. Lisätietoja esteettömästä saapumisesta löydätte täältä.