Liput

Ruisrock Plus ja VIP

Ruisrockin VIP-palvelut ovat uudistuneet!

Ruisrock Plus – ja VIP-liput tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea festivaali ja ihailla Ruissalon luonnonkauniita maisemia. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi Ruisrockin Plus- ja VIP-asiakkaiden käytössä ovat omat palvelut kahdella erillisellä, entistä tilavammalla VIP-alueella, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta ja hengähtää keikkojen välissä mukavilla istuskelualueilla.

Ruisrock Plus- ja VIP-liput (K-18) ovat myynnissä Tiketissä.

Peruslippu on mahdollista korottaa Plus- tai VIP-lipuksi niin kauan kuin lipputyyppejä on jäljellä. Asiasta tulee olla yhteydessä Tikettiin joko puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lipun korottamisesta veloitetaan 5 euron päivitysmaksu.

Ruisrock Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta.

Ruisrock Plus- ja VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-palvelut eivät ole esteettömiä, ja VIP-alueen maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista. VIP-alueilla on inva-wc:t, mutta vesivessat eivät ole esteettömiä. Myöskään vesibussi ja keskustan puoleinen vesibussilaituri eivät ole esteettömiä.

Uudistuneet VIP-alueet

Ruisrockin VIP-alueet ovat tänä vuonna entistä tilavammat ja monipuolisemmat. Molemmilta VIP-alueilta löytyy runsaasti mukavaa istuskelutilaa, kattava ruoka- ja juomatarjonta, erikoisbaarien antimia samppanjasta cocktaileihin, katettuja alueita sekä vesivessat.

Turun keskustasta saapuva vesibussi tuo VIP-lipulliset asiakkaat suoraan Ranta-VIPiin, joka on siirtynyt uuteen paikkaan luonnonkauniiseen Niemennokkaan. Vehreästä Ranta-VIPistä avautuu ikoninen näkymä suoraan Rantalavalle. Laajentunut Niitty-VIP tarjoaa puolestaan suoran näköyhteyden Ruisrockin Niittylavalle.

VIP-liput

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalille ja sen VIP-alueille. Pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

Ruisrock Plus -liput

Ruisrock Plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalille ja sen VIP-alueille. Pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat.

Ruisrock Plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänpääsykaistaa. Lippu sisältää kyydin festaribussiasemalle ja takaisin Turun keskustaan festaribussilla. Rannekkeella voi halutessaan käyttää myös festivaalin pyöräparkkia ilmaiseksi. Ruisrock Plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ruisrock Plus -liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

Ikäraja

VIP-alueet ovat anniskelualuetta, ja niiden ikäraja on 18. Varaudu siis todistamaan ikäsi, kun noudat festivaalipassin akkreditointipisteeltä.

Alle 12-vuotiaille on mahdollista ostaa Ruisrock Plus- tai VIP-lippu, mikäli he saapuvat vanhempiensa seurassa. Asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen vip@ruisrock.fi ennen lipun ostoa.

Alaikäisillä ei ole pääsyä VIP-alueille enää kello 21.00 jälkeen.

Festivaalipassin- ja rannekkeen noutaminen

Henkilökohtaisen festivaalipassisi ja -rannekkeesi voit noutaa Ruisrockin akkreditointipisteeltä Turun keskustasta Plus- tai VIP-lippuasi vastaan. Lippu tulee vaihtaa henkilökohtaisesti, sillä ranneke kiinnitetään suoraan ranteeseen.

Passi ja ranneke luovutetaan festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock Plus -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta, sillä ranneke kiinnitetään käteen akkreditointipisteellä.