Liput

Ruisrock Plus ja VIP

Ruisrock Plus- ja VIP-liput tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea festivaali ja ihailla Ruissalon luonnonkauniita maisemia. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi Ruisrockin Plus- ja VIP-asiakkaiden käytössä ovat omat palvelut erillisillä VIP-alueilla, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta ja hengähtää keikkojen välissä mukavilla istuskelualueilla.

Ruisrock Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta.

VIP-palvelut eivät ole esteettömiä, ja VIP-alueen maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista. VIP-alueilla on inva-wc:t, mutta vesivessat eivät ole esteettömiä. Myöskään vesibussi ja keskustan puoleinen vesibussilaituri eivät ole esteettömiä.

Lisätietoa palveluista on luvassa talven aikana. Liity VIP-sähköpostilistalle, ja saat tuoreimmat VIP-uutiset sähköpostiisi.

VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalille ja sen VIP-alueille. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

RUISROCK PLUS -LIPUT

Ruisrock Plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalille ja sen VIP-alueille. Pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat.

Ruisrock Plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänpääsykaistaa. Ruisrock Plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ruisrock Plus -liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.