Liput

VIP-liput

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat.

VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella.

Ruisrock+ -liput

Ruisrock+ -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock+ -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

Ruisrock+ -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin käytön.

Ostaminen

Jokaiselle VIP- tai Ruisrock+ -lipun ostaneelle toimitetaan sähköpostitse ohjeistus lipun käytöstä viimeistään kaksi viikkoa ennen festivaalia. Lippuihin sisältyy ruokailu, minkä vuoksi lippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Ikäraja

VIP-alueet ovat anniskelualuetta, ja niiden ikäraja on 18. Varaudu siis todistamaan ikäsi, kun noudat festivaalipassin akkreditointipisteeltä.

Alle 12-vuotiaille on mahdollista ostaa VIP-lippu, mikäli he saapuvat vanhempiensa seurassa. Asiasta tulee olla yhteydessä osoitteeseen vip@ruisrock.fi ennen lipun ostoa.

Alaikäisillä ei ole pääsyä VIP-alueille enää kello 21.00 jälkeen.

VIP-lippujen noutaminen

Henkilökohtaisen festivaalipassisi ja -rannekkeesi voit noutaa Ruisrockin akkreditointipisteeltä Turun keskustasta VIP-lippuasi vastaan. Lippu tulee vaihtaa henkilökohtaisesti, sillä ranneke kiinnitetään suoraan ranteeseen.

Passi ja ranneke luovutetaan festivaalilippua vastaan. VIP- ja Ruisrock+ -passeja ja -rannekkeita ei postiteta etukäteen, eikä pelkällä lipulla pääse festivaalialueelle eikä vesibussikuljetukseen. Passeja ei voi noutaa muiden henkilöiden puolesta, sillä ranneke kiinnitetään käteen paikan päällä.

Pelkän akkreditoinnin kautta festivaalille saapuvat vieraat saavat passinsa ja rannekkeensa henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Kaikki akkreditoinnit noudetaan henkilökohtaisesti.

Ruisrockin akkreditointipiste:

Hotelli Radisson Blu Marina Palace
2. kerroksen aula
Linnankatu 32

Akkreditointipiste on avoinna: 

– Torstaina 4.7. klo 11.00–20.00
– Perjantaina 5.7. klo 11.00–22.00
– Lauantaina 6.7. klo 11.00–21.00
– Sunnuntaina 7.7. klo 11.00–19.00

Akkreditointipisteeltä voit myös napata mukaasi festivaalin käsiohjelman, josta löydät muun muassa aikataulun sekä festivaalialueen kartan.

VIP-buffet

Jokaiseen ostettuun VIP- ja Ruisrock+ -lippuun sisältyy päivittäin yksi ruokailu Ranta-VIPin buffetissa. Ruokaliput luovutetaan Ruisrockin akkreditointipisteestä festivaalipassin noutamisen yhteydessä.