Ruisrock Plus ja VIP

VIP-liput

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) sisältää koko festivaalin musiikki- ja taideohjelman, festivaalin kaikki palvelut sekä sisäänpääsyn kahdelle VIP-alueelle. VIP-lipun ostaja saa myös henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pakettiin sisältyvät myös vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja juomapalvelut, istuskelualueet sekä vesivessat. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-lippu sisältää:

  • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
  • Koko festivaalin palvelutarjonnan
  • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
  • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
  • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
  • Vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin

Ikärajat ja saavutettavuus

Ruisrockin VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta. Lue muiden lipputyyppien ikärajoista täällä.

VIP-palvelut eivät ole esteettömiä, ja VIP-alueen maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista. VIP-alueilla on inva-wc:t, mutta vesivessat eivät ole esteettömiä. Myöskään vesibussi ja keskustan puoleinen vesibussilaituri eivät ole esteettömiä.

Lippujen vaihto rannekkeisiin

VIP- ja Ruisrock Plus -liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ja passeihin ennen festivaalialueelle saapumista. Ranneke laitetaan ranteeseen akkreditointipisteellä, joten jokainen festivaalivieras noutaa rannekkeen ja passin henkilökohtaisesti. Vaihto tehdään Ruisrockin akkreditointipisteellä Turun keskustassa. Akkreditointipisteen sijainnista ja aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

 

Tilaa Ruisrock Plus -ja VIP uutiskirje

VIP-lippuun kuuluvista palveluista tulossa myöhemmin lisätietoa, ja uutiskirjeen tilaajana kuulet tuoreimmista päivityksistä ensimmäisten joukossa. VIP-lippuihin ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä vip@ruisrock.fi.