Ruisrock Plus ja VIP

Ruisrock Plus -liput

Ruisrock Plus -lippu (K-18) sisältää koko festivaalin musiikki- ja taideohjelman, festivaalin kaikki palvelut sekä sisäänpääsyn kahdelle VIP-alueelle. Alueilta löytyvät omat VIP- ja Plus-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat, ja pakettiin kuuluu myös ilmainen pyöräparkki.

Ruisrock Plus -lipun ostaja saa myös henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Ruisrock Plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta, ruokaa tai juomaa.

Ruisrock Plus -lippu sisältää:

  • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
  • Koko festivaalin palvelutarjonnan
  • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
  • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
  • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
  • Ilmaisen pyöräparkin

Ikärajat ja saavutettavuus

Ruisrock Plus -lippujen ikäraja on 18 vuotta. Lue muiden lipputyyppien ikärajoista täällä. 
VIP-palvelut eivät ole esteettömiä, ja VIP-alueen maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista. VIP-alueilla on inva-wc:t, mutta vesivessat eivät ole esteettömiä.

Lippujen vaihto rannekkeisiin

VIP- ja Ruisrock Plus -liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ja passeihin ennen festivaalialueelle saapumista. Ranneke laitetaan ranteeseen akkreditointipisteellä, joten jokainen festivaalivieras noutaa rannekkeen ja passin henkilökohtaisesti. Vaihto tehdään Ruisrockin akkreditointipisteellä Turun keskustassa. Akkreditointipisteen sijainnista ja aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

 

Tilaa Ruisrock Plus -ja VIP uutiskirje

VIP-alueiden palveluista tulossa myöhemmin lisätietoa, ja uutiskirjeen tilaajana kuulet tuoreimmista päivityksistä ensimmäisten joukossa. Ruisrock Plus -lippuihin ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä vip@ruisrock.fi.