Liput

Ruisrock Plus ja VIP

Ruisrock Plus- ja VIP-liput (K-18) tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea festivaali ja luonnonkaunis Ruissalo. Festivaalin muun ohjelman ja palveluiden lisäksi lisäksi Ruisrockin Plus- ja VIP-asiakkaiden käytössä ovat omat palvelut erillisillä VIP-alueilla, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta ja hengähtää keikkojen välissä mukavilla istuskelualueilla.

VIP-alueet sykkeessä ja siimeksessä

Ruisrock Plus- ja VIP-vieraat saavat käyttöönsä Ruisrockin kaksi VIP-aluetta, joista toinen sijaitsee Niittylavan vieressä ja toinen ikonisella Ruisrockin rannalla. Niitty-VIP tarjoaa aitiopaikan festivaalin suurimman lavan kyljestä, jolloin keikoista voi nauttia lähietäisyydeltä ruokaa ja juomaa nautiskellen. Ranta-VIPin vehreä ympäristö tuo tilaisuuden tunnelmoida, rauhoittua ja kilistellä veden äärellä.

Festivaalikokemus omin ehdoin

VIP-alueiden ja niihin sisältyvien palveluiden lisäksi Ruisrock Plus- ja VIP-vieraat saavat henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella.

Lisätietoa Ruisrock Plus -lipuista

Lisätietoa VIP-lipuista

Tilaa Ruisrock Plus- ja VIP-uutiskirje

Osta liput

VIP-alueiden palveluista tulossa myöhemmin lisätietoa, ja uutiskirjeen tilaajana kuulet tuoreimmista päivityksistä ensimmäisten joukossa. Ruisrock Plus- ja VIP-lippuihin ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä vip@ruisrock.fi