Liput

Liput yrityksille

Tarjoa työkavereillesi tai asiakkaillesi kesän ihanin viikonloppu täynnä musiikkia, iloa ja ystävyyttä! Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu festivaali juhlitaan Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 7.–9.7.2023.

Vuosittain Ruisrockissa nähdään laaja kattaus nousevia artisteja, maailmanluokan meganimiä ja ajankohtaisimpia taiteilijoita – ensiluokkaisista palveluista puhumattakaan. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä riemua, ystävyyttä ja vapautta. Ruisrock on olemassa, jotta maailmassa olisi enemmän iloa ja onnellisuutta.

Festivaaliliput

Ruisrockin yhden, kahden ja kolmen päivän liput tarjoavat mahdollisuuden kokea Ruisrockin laaja musiikki- ja taideohjelma, merellinen Ruissalo ja entistäkin kauniimpi Ruisrock palveluineen. Festivaali on olemassa luodakseen iloa, onnellisuutta ja ikimuistoisia elämyksiä.

Ruisrock on ikärajaton festivaali. Osa ohjelmasta järjestetään kuitenkin täysi-ikäisille rajatulla alueella, ja myös baarialueet ovat vain aikuisille.

Festivaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, ja lippu luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Lue lisää täältä.

Ruisrock Plus ja VIP

Ruisrock Plus- ja VIP-liput (K-18) tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea festivaali ja luonnonkaunis Ruissalo. Festivaalin laajan taide- ja musiikkiohjelman sekä palveluiden lisäksi lisäksi Ruisrockin Plus- ja VIP-asiakkaiden käytössä ovat omat palvelut erillisillä VIP-alueilla, joissa voi nauttia monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta ja hengähtää keikkojen välissä mukavilla istuskelualueilla.

Ruisrock Plus -liput

Ruisrock Plus -lippu (K-18) sisältää koko festivaalin musiikki- ja taideohjelman, festivaalin kaikki palvelut sekä sisäänpääsyn kahdelle VIP-alueelle. Alueilta löytyvät omat VIP- ja Plus-vieraille varatut ravintola- ja anniskelupalvelut sekä vesivessat, ja pakettiin kuuluu myös ilmainen pyöräparkki.

Ruisrock Plus -lipun ostaja saa myös henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Ruisrock Plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta, ruokaa tai juomaa. Lue lisää täältä.

VIP-liput

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) sisältää koko festivaalin musiikki- ja taideohjelman, festivaalin kaikki palvelut sekä sisäänpääsyn kahdelle VIP-alueelle. VIP-lipun ostaja saa myös henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Pakettiin sisältyvät myös vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut ravintola- ja juomapalvelut, istuskelualueet sekä vesivessat. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa. Lue lisää täältä.

Ruisrock Plus- ja VIP-matka alkaa Turun keskustan Ruisrock-pisteeltä, josta henkilökohtaiset rannekkeen ja passin saa jo ennen festivaalialueelle saapumista.

Ruoka- ja juomaliput

Ruoka- ja juomaliput ovat rentouttava tapa nopeuttaa asiointia, palkita työntekijöitä ja kestitä asiakkaita. Yritysasiakkailla on erityinen mahdollisuus ostaa VIP-alueiden monipuolisiin ravintoloihin käyviä arvolippuja ja juomalippuja. Viestimme asiasta kevään edetessä, ja Ruisrockin yritysmyynnin tiimi ottaa yhteyttä aiheesta kaikkiin yrityslipun ostaneisiin.

Ruisrock 2023 liput ja yritysmyynti

Yritysasiakkaat voivat ostaa kaikkia Ruisrockin lippuja. Vaihtoehtoina ovat festivaaliliput sekä Ruisrock Plus- ja VIP-liput.

Ruisrock 2023 hinnasto:

Festivaalilippu 3 päivää 225 €
Festivaalilippu 2 päivää 205 €
Festivaalilippu 1 päivä pe tai su 125 €
Festivaalilippu 1 päivä la 135 €

Ruisrock Plus -lippu 3 päivää 330 €
Ruisrock Plus -lippu 1 päivä pe tai su 195 €
Ruisrock Plus -lippu 1 päivä la 220 €

VIP-lippu 3 päivää 450 €
VIP-lippu 1 päivä pe tai su 240 €
VIP-lippu 1 päivä la 280 €

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.

Lippujen toimitus

Yritysasiakkaat saavat liput pian tilauksen jälkeen. Yritysasiakkaana voit valita lippujen toimitustavaksi joko sähköpostin tai ilmaisen digipostipalvelu Kivran. Kivran kautta saat ilmaisen lipputoimituksen sekä erikoisetuja ennen Ruisrockia ja sen aikana; samalla lippusi pysyvät tallessa myös offline-tilassa. Lue lisää Kivrasta täältä.

Lue lisää toimitustavoista täältä.

Lippujen maksutavat

Yritysasiakkailla on laajat maksuvaihtoehdot. Asiakkaat voivat valita verkkolaskun tai maksulinkin, jonka kautta lipputilauksen voi maksaa esimerkiksi luottokortilla, pankkikortilla tai sähköpostilaskulla. Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä.

Lipunmyyntiehto

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Lippuarvonnat ovat sallittuja ainoastaan Ruisrockin virallisille kumppaneille, joiden kanssa asiasta sovitaan erikseen.

Yritysmyynnin yhteystiedot

Ruisrockin yritysmyynnin tiimin tavoitat osoitteesta yritysliput@ruisrock.fi. Ruisrockin yritysmyynti palvelee yritysasiakkaita arkisin klo 9–17. Tavoitat tiimin myös puhelimitse 0600-1-1616 (1,78€ min + pvm).