Turvatarkastus

Alkoholin tuominen festivaalialueelle on kielletty. Kielto koskee myös alkoholittomia oluita, siidereitä ja vastaavia virvokkeita, joita on hankala nopeasti erottaa alkoholillisesta versiosta. Festivaalialueelta löytyy viini- ja kuohuviinibaarit, erikoisolutbaari ja lukuisia anniskelualueita, jotka myyvät olutta, siideriä, lonkeroa ja muita juomia sekä alkoholittomia virvokkeita. Alueilla on myös A-oikeudet. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaa mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus.

Alueelle saa tuoda yhden alkoholittoman juomapullon, -tölkin tai pahvisen juomapakkauksen. Tuo siis mukanasi vain yksi juoma. Jos tuot pullon, sen tulee olla väritöntä, täysin läpinäkyvää muovia. Juoman on oltava avaamaton, ja kooltaan se saa olla enintään 0,5 litraa. Rajoitus on tehty sujuvoittamaan turvatarkastusta.

Avaamattoman juoman lisäksi saat tuoda yhden avatun tyhjän juomapullon alueelle, kunhan se ei ole lasia. Älä kuitenkaan tuo tyhjiä alkoholipulloja festivaalialueen panttijärjestelmän vuoksi. Muuten tyhjä pullo voi olla väriltään ja kooltaan millainen tahansa. Festivaalialueella on useita vesipisteitä, joissa voit täyttää pulloasi pitkin viikonloppua.

Sähkötupakan nesteitä voi tuoda alueelle avaamattomissa pakkauksissa, joiden sisällön tunnistaa helposti.

Voit pakata omat eväät mukaan festivaalille, kunhan jätät lasiset ja metalliset astiat kotiin. Terävien ruokailuvälineiden tuonti alueelle on kielletty. Huomioi myös, että avotulen teko on kielletty festivaalialueella.