Info

Turvallisuus­järjestelyt

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kävijämme pystyvät nauttimaan festivaalin riemuista viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Kaikki järjestelyt tähtäävät siihen, että vuonna 2021 jokaisen, niin yleisön, artistien kuin henkilökunnan, on ehdottoman turvallista tulla juhlimaan 51. Ruisrockia.

Festivaalilla kävijöiden turvallisuudesta huolehtii muun muassa monisatapäinen joukko järjestyksenvalvojia, joiden lisäksi alueella on tapahtuman aikana runsaasti poliisi- ja pelastusviranomaisia. Turvallisuusjärjestelyt ulottuvat myös festivaalialueen ulkopuolelle niille reiteille, joita pitkin Ruisrockin yleisö saapuu Ruissalon Kansanpuiston festivaalialueelle.

Koronapandemian osalta seuraamme maailmalla tehtävää tutkimusta ja innovaatioita, jotka rakentuvat tapahtumien ympärille. Teemme sekä kansainvälistä että kotimaista yhteistyötä turvallisen tapahtumajärjestämisen kehitystyössä. Suunnittelutyötä tehdään paljon turvallisen tapahtumajärjestämisen ympärillä, ja erilaisia toteutusvaihtoehtoja kartoitetaan jatkuvasti. Koska tilanne koronapandemian osalta elää ja kehitystyö on käynnissä, kerromme näistä käytännöistä tarkemmin lähempänä festivaalia. Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koronasta.