Talkoolaiseksi

Seura- ja yhdistystalkoomahdollisuudet Ruisrockissa

Ruisrock tekee vuosittain yhteistyötä Turun alueen seurojen ja yhdistysten kanssa tarjoten hauskoja ja vauhdikkaita varainkeruumahdollisuuksia festivaalitalkoilun parissa! Ruisrockissa seuran tai yhdistyksen kautta talkoilemalla pääsette kerryttämään varoja toimintaan, toteuttamaan yhtä Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista sekä tietysti nauttimaan iloisesta festivaalitunnelmasta!

Talkootehtäviä löytyy anniskelu- ja ravintolapalveluiden, kierrätyksen sekä järjestyksenvalvonnan parista. Festivaalin jälkeen maksamme korvauksen seuran tai yhdistysten jäsenten tekemien talkootuntien mukaan. Talkoovuorot painottuvat festivaalin aukioloaikojen mukaisesti alkuiltaan ja yöhön, jolloin festivaalikansaa on eniten liikkeellä.

Talkoolaisiksi osallistuvat seuran tai yhdistyksen jäsenet sitoutuvat tekemään vähintään 15 tuntia talkootöitä kahden (2) eri päivän aikana. Vuoroja on toki mahdollista tehdä kaikkina kolmena päivänä, jolloin rahaakin kertyy enemmän. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Huomioithan, että talkootehtävien luonteen vuoksi edellytämme osallistujilta vähintään 18 vuoden ikää.

Ruisrockin tarjoamat edut osallistujille

Jokainen osallistuja saa talkoovuorojaan varten uniikin Ruisrock-t-paidan. Talkoopäivinä tarjoamme lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Tarjoamme myös ilmaisen bussikuljetuksen suoraan festivaalialueelle perjantaista sunnuntaihin.

Lisäksi kaikki osallistujat saavat talkoorannekkeen, joka toimii kulkulupana talkoovuoroihin. Talkoovuorojen ohessa on mahdollisuus nauttia mahtavista keikoista ja festivaalitunnelmasta!

Talkootehtävät

Anniskelu- ja ruokaravintolat

Anniskelu- ja ruokaravintolapalveluiden tehtävissä palvellaan iloista festivaalikansaa vilkkaassa ympäristössä. Tehtäviin sisältyy muun muassa alkoholijuomien ja ruoan myyntiä, juomien tarjoilua, blokkausta sekä roudausta. Tehtävät ovat monipuolisia, joten kaikille löytyy varmasti mieluinen tapa talkoilla. Anniskelu- tai hygieniapassia eikä kassakokemusta tarvita, sillä perehdytämme tehtäviin. Tekemistä ja vauhtia riittää koko talkoovuoron ajan!

Kierrätys

Kierrätyksen tehtävissä huolehditaan festivaalialueen viihtyisyydestä ja siitä, että Ruissalon kaunis luonto pysyy siistinä ja käyttökelpoisena myös tulevaisuudessa! Tehtäviin kuuluu muun muassa roskien, pullojen ja tölkkien kerääminen ja lajittelu sekä yleisön kierrätysneuvonta. Näissä tehtävissä liikutaan paljon Ruissalon vaihtelevassa maastossa, joten säänmukaisia varusteita tarvitaan. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet, kuten roskapussit, pihdit ja hanskat.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvonnan tehtävissä huolehditaan festivaalialueen yleisestä turvallisuudesta yhdessä muiden festivaalin turvallisuus- ja asiakaspalvelutiimien kanssa. Järjestyksenvalvojat toimivat asiakaspalvelutehtävissä muun muassa kulunvalvonnan, lavaturvallisuuden sekä poistumisten valvonnan parissa. Tarjolla on sekä kiinteitä että kiertäviä järjestyksenvalvontapisteitä. Järjestyksenvalvontakortista on etua, mutta se ei ole edellytys tehtävässä toimimiseen – tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne!

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Mikäli olet kiinnostunut talkoilemaan festivaaleillamme yhdistyksen tai seuran kautta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen emilia@ruisrock.fi tai täyttää erillisen hakulomakkeen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Lomake on tarkoitettu yhdistysten ja seurojen yhteyshenkilöiden täytettäväksi. Katsotaan yhdessä teille sopivin tapa lähteä mukaan toteuttamaan kesän 2023 Ruisrockia! Ruisrockiin ovat kaikki tervetulleita omana itsenään, ja toivommekin hakemuksia monenlaisista seuroista ja yhdistyksistä.

Ilmoita seurasi tai yhdistyksesi mukaan tästä.