Talkoolaiseksi

Talkoot yhdistyksille ja seuroille

Ruisrock tekee vuosittain yhteistyötä Turun alueen seurojen ja yhdistysten kanssa tarjoten hauskaa ja vauhdikasta varainkeruumahdollisuutta festivaalitalkoilun parissa. Ruisrockissa seuran tai yhdistyksen kautta talkoilemalla pääsette yhdessä kerryttämään varoja toimintaan, toteuttamaan yhtä Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista sekä tietysti nauttimaan iloisesta festivaalitunnelmasta!

Talkootehtäviä löytyy anniskelu- ja ravintolapalveluiden, siivouksen ja kierrätyksen sekä järjestyksenvalvonnan parista. Monet tehtävät sopivat myös henkilöille, jotka eivät puhu sujuvaa suomea. Festivaalin jälkeen maksamme korvauksen seuran tai yhdistysten jäsenten tekemien talkootuntien mukaan. Talkoovuorot painottuvat festivaalin aukioloaikojen mukaisesti alkuiltaan ja yöhön, jolloin festivaalikansaa on eniten liikkeellä.

Talkoolaisiksi osallistuvat seuran tai yhdistyksen jäsenet sitoutuvat tekemään vähintään 15 tuntia talkootöitä kahden (2) eri päivän aikana. Vuoroja on toki mahdollista tehdä kaikkina kolmena päivänä, jolloin rahaakin kertyy enemmän! Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Huomioithan, että talkootehtävien luonteen vuoksi edellytämme osallistujilta vähintään 18 vuoden ikää.

Ruisrockin tarjoamat edut osallistujille

Talkoilu kerryttää varoja yhdistyksen tai seuran toimintaa varten. Lisäksi jokainen osallistuja saa talkoovuorojaan varten uniikin Ruisrock-t-paidan. Talkoopäivinä tarjoamme lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Tarjoamme myös ilmaisen bussikuljetuksen suoraan festivaalialueelle perjantaista sunnuntaihin.

Lisäksi kaikki osallistujat saavat talkoorannekkeen, joka toimii kulkulupana talkoovuoroihin. Talkoovuorojen ohessa on mahdollisuus nauttia mahtavista keikoista ja festivaalitunnelmasta!

Talkootehtävät

Anniskelu- ja ruokaravintolat
Anniskelu- ja ruokaravintolapalveluiden tehtävissä palvellaan iloista festivaalikansaa vilkkaassa ympäristössä. Tehtäviin sisältyy muun muassa alkoholijuomien ja ruoan myyntiä, juomien tarjoilua, blokkausta sekä roudausta. Tehtävät ovat monipuolisia, joten kaikille löytyy varmasti mieluinen tapa talkoilla. Anniskelu- tai hygieniapassia eikä kassakokemusta tarvita, sillä perehdytämme tehtäviin. Tekemistä ja vauhtia riittää koko talkoovuoron ajan!

Siivous ja kierrätys
Siivouksen ja kierrätyksen tehtävissä pidetään huolta festivaalialueen yleisestä siisteydestä. Tehtäviin sisältyy muun muassa roskien, pullojen ja tölkkien keräämistä ja lajittelua sekä muita alueen puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Näissä tehtävissä liikutaan paljon Ruissalon vaihtelevassa maastossa, joten säänmukaisia varusteita ja energiaa tarvitaan. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet, kuten roska- ja biopussit, pihdit ja hanskat.

Järjestyksenvalvonta
Järjestyksenvalvonnan tehtävissä huolehditaan festivaalialueen yleisestä turvallisuudesta. Tarjolla on sekä kiinteitä että kiertäviä järjestyksenvalvontapisteitä. Tehtäviä on tarjolla muun muassa lava- ja alueturvallisuuden, turvatarkastusten sekä poistumisten valvonnan parissa. Järjestyksenvalvojilta odotamme nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Järjestyksenvalvontakortista on tässä tehtävässä etua, mutta mukaan pääsee ilman korttiakin.

Mukaan toimintaan

Mikäli kiinnostuit festivaalitalkoilusta yhdistyksen tai seuran nimissä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen emilia@ruisrock.fi tai täyttää erillisen hakulomakkeen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Lomake on tarkoitettu yhdistysten ja seurojen yhteyshenkilöiden täytettäväksi. Katsotaan yhdessä teille sopivin tapa lähteä mukaan toteuttamaan kesän 2022 Ruisrockia! Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä Ruisrockin arvoja, ja toivommekin hakemuksia monenlaisilta yhdistyksiltä.

Lähetä seurasi tai yhdistyksesi hakemus tästä.