Saavutettavuus

Esteetön saapuminen

Festivaalialueelle voi saapua kävellen ja pyörällä. Festivaalibussit ja taksit ajavat festaribussiasemalle, joka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä festivaalialueesta, Ruissalon sillan kupeessa. Polkupyöräparkki löytyy pääportin tuntumasta.

Esteettömästi festivaalialueelle pääsee invataksilla tai Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) myöntämällä vammaisen pysäköintiluvalla tai liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella. Sekä invataksien pysähtymispaikka että esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat noin 400 metrin päässä esteettömältä sisäänkäynniltä.

Ruisrockista poispäin kulkee Ruisrockin oma invataksi, johon mahtuu useampi pyörätuoli sekä muita saavutettavuuspalveluiden käyttäjiä avustajineen tai tulkkeineen. Palvelu on tarkoitettu vain saavutettavuuspalveluiden käyttäjille sekä avustajille ja tulkeille.

Esteetön pysäköintialue

Esteetön pysäköintialue sijaitsee noin 400 metrin päässä esteettömältä sisäänkäynniltä. Asfalttipintaisella pysäköintialueella on rajattu määrä esteettömiä parkkipaikkoja.

Voit saapua omalla autolla esteettömälle pysäköintialueelle Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) myöntämällä vammaisen pysäköintiluvalla tai liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella

Tarkempia tietoja saapumisesta lisätään sivulle kevään aikana. Saavutettavuuspalveluihin liittyen voit olla yhteydessä osoitteessa saavutettavuus@ruisrock.fi

Esteetön sisäänkäynti

Festivaalialueelle pääsee kulkemaan pääportista sekä erillisestä, esteettömästä sisäänkäynnistä. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee noin 400 metrin päässä esteettömältä pysäköintipaikalta. Reitti esteettömälle sisäänkäynnille on asfalttia ja kovapohjaista hiekkatietä. Sisäänkäynnillä tehdään turvatarkastus, luetaan festivaaliliput elektronisesti ja noudatetaan yleisiä festivaaliohjeistuksia.

Esteetöntä sisäänkäyntiä voivat käyttää näkö- ja kuulovammaiset, tilapäisesti liikuntarajoitteiset sekä henkilöt, joiden liikuntakyky on rajoittunut fyysisen vamman tai kehitysvamman takia. Avustaja tai tulkki voi kulkea esteettömästä sisäänkäynnistä yhdessä avustettavan kanssa.