Saavutettavuus

Avustaja

Avustaja pääsee maksavan avustettavan seurassa ilmaiseksi alueelle. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on kotikunnan tai muun tahon myöntämä saattajakortti.

Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea joka päivä avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueelle. Muiden kuin avustajan ei ole mahdollista kulkea avustettavan henkilön seurassa esteettömästä sisäänkäynnistä.

Avustajan maksuton sisäänpääsy koskee vain tavallisia Ruisrock-lippuja. Jos avustettavalla on VIP- tai Ruisrock+-lippu, avustajalla on oltava samoihin palveluihin oikeuttava oma lippu. Tämä johtuu siitä, että lippuun sisältyy maksullisia palveluita. VIP-palvelut eivät ole esteettömiä, sillä vesibussi ja keskustan puoleinen vesibussilaituri eivät ole esteettömiä. VIP-alueen maasto voi olla paikoin vaikeakulkuinen.

Lounais-Suomen avustajakeskuksesta voi myös varata itselleen henkilökohtaisen avustajan 7 euron kulukorvausta vastaan. Lisätietoja ja varaukset puhelimitse numerosta 02-251 8549 ma-to klo 9-12.