Saapuminen

Saapuminen festivaalialueelle

Ruisrockin festivaalialueelle pääset Turun keskustasta kätevästi festaribusseilla tai vaikkapa pyörällä. Festaribussi kulkee alueelle myös Artukainen Campingista.

Festaribussit kuljettavat matkustajat festaribussiasemalle, josta on opastettu, noin kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Festaribussilla Turun keskustasta

Festaribussi lähtee Turun keskustasta. Bussi kulkee keskustan ja festaribussiaseman välillä tauotta festivaalin aukioloaikojen mukaisesti. Ensimmäinen bussi lähtee joka päivä keskustasta noin tunti ennen festivaaliporttien avautumista. Bussilippujen hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Festaribussilla Artukainen Campingistä ja parkkialueelta

Artukainen Campingistä ja festivaalin parkkialueelta kulkee ilmainen festaribussi Ruisrockin festaribussiasemalle ja takaisin. Bussi kulkee nonstop-periaatteella festivaalin aukioloaikojen mukaisesti. Ensimmäinen bussi lähtee joka päivä noin tunti ennen festivaalialueen aukeamista.

Pyörällä

Festivaalialueelle pääsee Turun keskustasta kätevästi pyörällä. Pyörän voi jättää Ruissalon saaressa festivaalin pyöräparkkeihin, joihin on opasteet. Maksullinen pyöräparkki sijaitsee aivan festivaalialueen tuntumassa. Sen lisäksi yleisön käytössä on ilmainen pyöräparkki, josta on noin kahden kilometrin opastettu kävely tapahtuma-alueelle.

Turun paikallisliikenteen bussilla

Festivaalin aikaan Turun seudun joukkoliikenteen pysäkeissä tapahtuu muutoksia. Bussiaikataulut ja pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Huom. Turun paikallisliikenteen liput eivät käy festaribussissa.

Taksilla

Festivaalialueen lähin taksitolppa sijaitsee festaribussiasemalla Ruissalon sillan kupeessa, jonne taksit myös jättävät festivaalille saapuvat asiakkaat. Festaribussiasemalta on noin kahden kilometrin opastettu kävely tapahtuma-alueelle.

Saapuminen esteettömästi

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua festivaalille. Alueelle saapumista helpottavat esteetön sisäänkäynti ja mahdollisuus invapysäköintiin (lupa on haettava etukäteen). Lue lisää saavutettavuudesta.