Ruisrock Plus- ja VIP-palvelut

Saapuminen

VIP- ja Plus-liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Vaihto tehdään Ruisrockin akkreditointipisteellä Radisson Blu Marina Palace -hotellilla (Linnankatu 32, 20100 Turku). Akkreditointipiste sijaitsee hotellin 2. kerroksen aulassa.

Akkreditointipisteen aukioloajat:
Ke 6.7. klo 12–20
To 7.7. klo 11–20
Pe 8.7. klo 11–22
La 9.7. klo 11–21
Su 10.7. klo 11–19

VIP-asiakkaat

Ruisrockin VIP-asiakkaiden lippuun sisältyy vesibussikuljetus Turun keskustasta festivaalialueelle ja takaisin.

Vesibussit lähtevät Aurajoen rannalta osoitteesta Läntinen Rantakatu 37. Laituri sijaitsee noin 200 metrin päässä Martinsillalta satamaa kohti kuljettaessa. Laiturille kuljetaan Marina Palacelta Aurajoen rantaa pitkin poispäin keskustasta. Vesibussiin pääsee ainoastaan VIP-passilla ja rannekkeella, ja festivaalin turvatarkastus suoritetaan jo vesibussiin noustessa.

Vesibussit kulkevat nonstop-periaatteella seuraavan aikataulun mukaan:

  • Perjantaina 8.7. keskustasta ensimmäinen lähtö klo 13.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Lauantaina 9.7. keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 03.30.
  • Sunnuntaina 10.7. keskustasta ensimmäinen lähtö klo 12.30 ja viimeinen lähtö Ruissalosta takaisin keskustaan klo 00.30.

Festivaalin aikana on liikenteessä useita erikokoisia vesibusseja. Siitä huolimatta saattaa syntyä ruuhkaa sekä tultaessa festivaalille että sieltä poistuttaessa. Matka vesibussilla festivaalialueelle kestää noin 25 minuuttia, ja suurimmat ruuhkapiikit syntyvät noin 1–2 tuntia festivaalin aukeamisen jälkeen sekä noin tuntia ennen festivaalin sulkeutumista. Ruissaloon ei valitettavasti ole mahdollista saapua omalla autolla tai omalla veneellä.

Ruisrockin VIP-asiakkaat ovat oikeutettuja myös maksuttomaan pyöräparkkiin sekä narikkapalveluihin festivaalialueen pääportilla.

Ruisrock Plus -asiakkaat

Ruisrockin festivaalialueelle pääset Turun keskustasta kätevästi festaribusseilla tai vaikkapa pyörällä. Festaribussi kulkee alueelle myös Artukainen Campingista.

Festaribussit kuljettavat matkustajat festaribussiasemalle, josta on opastettu, noin kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle. Pääportilla Ruisrock Plus -asiakkaat voivat saapua omaan ohituskaistaansa suoraan festivaalialueelle, ja Ruisrock Plus-asiakkaillemme tarjoamme myös maksuttoman pyöräparkkilipun sekä narikkapalvelut.

Lue lisätietoja alueelle saapumisesta.