Majoitus

Artukainen Camping 

Ruisrockin oma leirintäalue Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Artukaisten kiitotie. Artukainen Camping aukeaa torstaina 6.7. klo 18 ja sulkeutuu maanantaina 10.7. klo 12.

Artukaisista on noin 6,5 kilometrin matka festivaalialueelle. Leirinnän ja festivaalialueen välillä kulkee viikonlopun aikana ilmainen festaribussi tauotta festivaalin aukioloaikojen mukaisesti.

Leirinnän liput ovat myynnissä Tiketissä.

Huom. Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Linkki majoitusilmoitukseen lähetetään lipun ostaneille kesäkuussa.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella
  • leirintäalue on tarkoitettu vain Ruisrockin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
  • leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
  • jokaisen majoittujan täytettävä matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista.
  • ostaessasi leirintälippusi ennakkoon varmistat paikkasi leirintäalueella koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Voit siis saapua leirintään minä päivänä tahansa riippumatta festivaalilippusi tyypistä.
  • jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla! Jokaisella majoittujalla on oltava oma lippu.
  • matkailuautolla tai asuntovaunulla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle matkailuautopaikkalippu. Yhtä matkailuautoa tai asuntovaunua kohti riittää siis yksi matkailuautopaikkalippu, mutta jokaisella matkailuautossa yöpyvällä tulee olla oma lippu leirintään.
  • mikäli haluat tehdä muutoksia lippuun, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun sähköpostitse hei@tiketti.fi.
  • Artukainen Campingissa ei ole määritelty kokoa teltalle. Jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.
  • omien grillien käyttö leirintäalueella on kielletty. Alueella on yhteiskäytössä oleva nuotiopaikka.

Green Camping

Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping!

Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10 euron pantin, kun kuittaat itsesi ulos.

Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon. Green Campingissä ei ole matkailuautoaluetta.

Saapuminen Artukainen Campingiin

Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa, osoitteessa Artukaisten kiitotie. Seuraa matkalla Artukainen Camping -kylttejä.

Turun keskustasta pääset Artukainen Campingin läheisyyteen Kauppatorilta busseilla 12, 32 ja 61. Bussi 32 pysähtyy myös Turun rautatieasemalla. Aikataulut ja tarkat pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Kulkeminen Artukainen Campingista festivaalille

Artukainen Campingistä kulkee festaribussi Ruissalon festaribussiasemalle ja takaisin leirintään. Festaribussiasemalta on vajaan kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Henkilöautojen pysäköinti

Artukainen Campingin vieressä on maksullinen henkilöautojen pysäköintialue, joka on avoinna leirintäalueen aukioloaikoina torstaista maanantaihin. Mikäli auto poistuu alueelta, uusi pysäköintimaksu veloitetaan auton saapuessa takaisin.

Pysäköintimaksu on 7 euroa. Maksutapana käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Autossa yöpyminen ja auton tuominen leirintäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Matkailuautot ja asuntovaunut

Artukainen Campingissa on matkailuautoille oma alueensa, jonne voi saapua ainoastaan rekisteröidyillä matkailuautolla tai asuntovaunulla. Valitettavasti emme voi tarjota sähköä matkailuautoihin tai asuntovaunuihin.

Matkailuautoalue sijaitsee aivan telttaleirinnän kyljessä, mutta teltan pystyttäminen itse matkailuautoalueelle ei ole mahdollista. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat kuitenkin matkailuautolla saapuvien käytössä. Jokaiselle matkailuautossa yöpyvälle on lisäksi ostettava oma leirintälippu. 

Huomioithan, että mikäli poistut matkailuautolla tai asuntovaunulla alueelta, veloitamme uuden matkailuautopaikkamaksun saapuessasi takaisin mikäli niitä on jäljellä.

Artukainen Campingin palvelut

Leirintäalueella palvelevat ympäri vuorokauden narikka, info sekä ensiapu- ja löytötavarapiste. Lähin kauppa on noin 15 min kävelymatkan päässä. Alueella käy vain korttimaksu. 

Suihkut ja sauna

Artukainen Campingissa on käytettävissä sekä sisäsuihkut että kylmät suihkut laajemmin aukioloajoin. Alueella on myös saunomismahdollisuus koko festivaaliviikonlopun ajan.

Tietoja leirintäalueen palveluista tulossa kevään aikana.