Majoitus

Artukainen Camping

Ruisrockin oma leirintäalue Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on avoinna to 4.7. klo 18.00 – ma 8.7. klo 12.00.

Artukaisista on noin 6,5 kilometrin matka festivaalialueelle. Leirinnän ja festivaalialueen välillä kulkee viikonlopun aikana ilmainen festaribussi tauotta festivaalin aukioloaikojen mukaisesti. Festaribussi alkaa kulkea noin tuntia ennen festivaalin porttien avautumista.

Leirinnän liput ovat myynnissä Tiketissä nyt.

Huomioithan, että
• leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella, ja leirintäalue on tarkoitettu vain Ruisrockin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
• leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
• ostaessasi leirintälippusi ennakkoon varmistat paikkasi leirintäalueella koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Voit siis saapua leirintään minä päivänä tahansa.
• jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!
• asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Yhtä asuntoautoa kohti riittää siis yksi asuntoautopaikkalippu, mutta jokaisella asuntoautossa yöpyvällä tulee olla oma lippu leirintään.
• leirintälippu on henkilökohtainen ja nimetty. Mikäli haluat muuttaa nimen lippuun, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun sähköpostitse hei@tiketti.fi. Nimen muutoksesta peritään Tiketin palvelumaksu.
• Artukainen Campingissä ei ole määritelty kokoa teltalle. Jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.

Green Camping

Go Green Camping!

Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman tonttinsa roskattomana ja lopuksi lajittelemaan jätteensä leirintäalueen kierrätyspisteellä.

Kun kuittaat itsesi ulos Green Camping -alueelta kierrättämällä roskasi ohjeistuksen mukaisesti, kannustaa Ruisrock ympäristötekoon palauttamalla 10,00€ jo maksamastasi leirintäpaikkamaksusta.

Green Camping -majoitusvaihtoehto on loppuunmyyty.

Saapuminen Artukainen Campingiin

Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin (entinen Turkuhalli) ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa, osoitteessa Artukaisten kiitotie. Seuraa matkalla Artukainen Camping -kylttejä.

Turun keskustasta pääset Artukainen Campingin läheisyyteen Kauppatorilta busseilla 12, 32 ja 61. Bussit 32 ja 61 pysähtyvät myös Turun rautatieasemalla. Aikataulut ja tarkat pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Kulkeminen Artukainen Campingista festivaalille

Artukainen Campingistä kulkee festaribussi Ruissalon festaribussiasemalle ja takaisin leirintään. Festaribussiasemalta on vajaan kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Henkilöautojen pysäköinti

Artukainen Campingin vieressä on henkilöautojen pysäköintialue, joka on avoinna leirintäalueen aukioloaikoina torstaista maanantaihin. Pysäköinti maksaa 5 euroa. Mikäli ajat auton välillä pois, pysäköintimaksu veloitetaan uudestaan palatessasi.

Autossa yöpyminen ja auton tuominen leirintäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Asuntoautot

Artukainen Campingissä on asuntoautoille oma alueensa, jonne voi saapua ainoastaan rekisteröidyillä asuntoautoilla. Tilanpuutteen vuoksi alueelle ei voi tuoda asuntovaunua. Valitettavasti emme voi tarjota sähköä asuntoautoihin.

Asuntoautoalue sijaitsee aivan telttaleirinnän kyljessä, mutta teltan pystyttäminen itse asuntoautoalueelle ei ole mahdollista. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat kuitenkin asuntoautolla saapuvien käytössä. Jokaiselle asuntoautossa yöpyvälle on lisäksi ostettava oma leirintälippu. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

Artukainen Campingin palvelut

Leirintäalueella palvelevat ympäri vuorokauden Artukaisten elintarvikekioski, narikka, info sekä ensiapu- ja löytötavarapiste. Lähin kauppa ja käteisnostomahdollisuus ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä leirinnästä.

Sisäsuihkuja voi käyttää Gatorade Centerin pukuhuonetiloissa pe lo 9-12, la-su klo 8-16 ja ma klo 9-11.

Ilmaiset suihkut ovat leiriytyjien käytössä aamusta iltaan. Sauna lämpiää leirintäalueella perjantaista sunnuntaihin aamupäivisin.

Artukainen Campingissä on oma grillausalue, joka palvelee koko festivaalin ajan.

Leiriytyjillä on käytössään ilmainen kännykän latauspiste Artukaisten elintarvikekioskin läheisyydessä. Piste on asiakkaiden käytössä koko leiriytymisen ajan. Lataaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Beauty Bar by Hiusmuotoilua tunteella tarjoaa leirintäalueen asiakkaille kampaamopalveluita perjantaista sunnuntaihin klo 10–15. Hiukset saa pikakampauksella festarikuntoon pientä maksua vastaan.