Majoitus

Artukainen Camping

Ruisrockin oma leirintäalue Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Artukaisten kiitotie.

Artukaisista on noin 6,5 kilometrin matka festivaalialueelle. Leirinnän ja festivaalialueen välillä kulkee viikonlopun aikana ilmainen festaribussi tauotta festivaalin aukioloaikojen mukaisesti.

Leirinnän liput ovat myynnissä Tiketissä.

Huom. Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Matkustajailmoitus tulee täyttää jokaisesta majoittujasta. Ilmoitus täytetään verkkolomakkeena tästä linkistä.

HUOMIOITHAN, ETTÄ

  • leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella, ja leirintäalue on tarkoitettu vain Ruisrockin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
  • jokaisen majoittujan täytettävä matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista.
  • leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
  • ostaessasi leirintälippusi ennakkoon varmistat paikkasi leirintäalueella koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Voit siis saapua leirintään minä päivänä tahansa riippumatta festivaalilippusi tyypistä.
  • jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla! Jokaisella majoittujalla on oltava oma lippu.
  • matkailuautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Yhtä matkailuautoa kohti riittää siis yksi asuntoautopaikkalippu, mutta jokaisella matkailuautossa yöpyvällä tulee olla oma lippu leirintään.
  • mikäli haluat tehdä muutoksia lippuun, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun sähköpostitse hei@tiketti.fi.
  • Artukainen Campingissa ei ole määritelty kokoa teltalle. Jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.

Green Camping

Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping!

Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10 euron pantin, kun kuittaat itsesi ulos.

Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon. Green Campingissä ei ole asuntoautoaluetta.

Saapuminen Artukainen Campingiin

Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa, osoitteessa Artukaisten kiitotie. Seuraa matkalla Artukainen Camping -kylttejä.

Turun keskustasta pääset Artukainen Campingin läheisyyteen Kauppatorilta busseilla 12, 32 ja 61. Bussit 32 ja 61 pysähtyvät myös Turun rautatieasemalla. Aikataulut ja tarkat pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Kulkeminen Artukainen Campingista festivaalille

Artukainen Campingistä kulkee festaribussi Ruissalon festaribussiasemalle ja takaisin leirintään. Festaribussiasemalta on vajaan kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Henkilöautojen pysäköinti

Artukainen Campingin vieressä on maksullinen henkilöautojen pysäköintialue, joka on avoinna leirintäalueen aukioloaikoina torstaista maanantaihin. Mikäli auto poistuu alueelta, uusi pysäköintimaksu veloitetaan auton saapuessa takaisin.

Pysäköintimaksu on 7 euroa. Maksutapana käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Autossa yöpyminen ja auton tuominen leirintäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Asuntoautot

Artukainen Campingissa on asuntoautoille oma alueensa, jonne voi saapua ainoastaan rekisteröidyillä asuntoautoilla. Tilanpuutteen vuoksi alueelle ei voi tuoda asuntovaunua. Valitettavasti emme voi tarjota sähköä asuntoautoihin.

Asuntoautoalue sijaitsee aivan telttaleirinnän kyljessä, mutta teltan pystyttäminen itse asuntoautoalueelle ei ole mahdollista. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat kuitenkin asuntoautolla saapuvien käytössä. Jokaiselle asuntoautossa yöpyvälle on lisäksi ostettava oma leirintälippu.

Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

Artukainen Campingin palvelut

Leirintäalueella palvelevat ympäri vuorokauden narikka, info, kioski sekä ensiapu- ja löytötavarapiste. Lähin kauppa on noin 15 min kävelymatkan päässä. Alueella käy vain korttimaksu.

Ruokakioskin aukioloajat:
to 7.7. klo 18–23
pe 8.7. klo 9–15 ja 22–03
la 9.7. klo 9–15 ja 22–03
su 10.7. klo 9–15 ja 22–03
ma 11.7. klo 9–12

Festaristailaamo

Beauty bar by Hiusmuotoilua tunteella loihtii pikakampauksia, lettejä ja kiharoita kauniilla kukilla höystettynä. Kampausten lisäksi stailaamosta saa glitteriä kasvoihin ja partoihin.

Festaristailaamon aukioloajat:
Pe 8.7. klo 10–14
La 9.7. klo 10–14

Suihkut ja sauna

Artukainen Campingissa on käytettävissä sekä sisäsuihkut että kylmät suihkut laajemmin aukioloajoin. Alueella on myös saunomismahdollisuus koko festivaaliviikonlopun ajan.

Gatorade Centerin sisäsuihkujen aukioloajat:
Pe 8.7. klo 9–12
La 9.7. klo 8–16
Su 10.7. klo 8–16

Konttisuihkujen aukioloajat:
To 7.7. klo 18–23
Pe 8.7. klo 8–23
La 9.7. klo 8–23
Su 10.7. klo 8–23
Ma 11.7. klo 8–11