Ibe rikkoo keikkataukonsa Ruisrockissa

Suomirap-kentän huippunimi ibe rikkoo alkuvuodesta julistamansa keikkatauon Ruisrockissa. Heinäkuinen keikka on artistille myös koko vuoden ainoa live-esiintyminen.

Ruisrockiin kiinnitettyä ibeä on tituleerattu sukupolvensa ääneksi ja musiikin uudistajaksi, joka on nopeasti noussut yhdeksi kotimaisen rap-kentän kiinnostavimmista nimistä. Erityiseen nosteeseen tekijä singahti huippusuosion saavuttaneen perkele!-läpimurtoalbuminsa siivittämänä. Ruisrock-perjantaina esiintyvä ibe ammentaa trapista ja R&B:stä julkaisten ORANSSI ja FAMOUS kaltaisia megahittejä kerta toisensa jälkeen.

“Aivan mielettömän siistiä palata lavoille juuri Ruisrockissa! Tää festivaali on itsellekin poikkeuksellisen tärkeä, eikä missään ole vastaavaa tunnelmaa kuin Ruississa. Perjantain keikka on paitsi hetkellinen paluu keikkatauolta, mutta myös mulle koko vuoden ainoa keikka – ja siitä tulee ihan uskomaton!”, ibe kertoo.

Ruisrock järjestetään 7.–9.7.2023 Turun Ruissalossa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa kevään aikana. Ruisrockin päiväkohtainen ohjelma on julki ja kaikki lipputyypit myynnissä Tiketissä. Osa lipputyypeistä on myyty tai varattu loppuun.