Haussa harjoittelijoita Ruisrockin tuotantoon, hallintoon ja viestintään

Haluatko olla mukana toteuttamassa Suomen johtaviin kuuluvaa kulttuuritapahtumaa ja hankkia kokemusta festivaalituotannon saloista?

Ruisrock hakee nyt kolmea harjoittelijaa mukaan tekemään vuoden 2022 festivaalia. Tehtävät sijoittuvat aluetuotannon, hallinnon ja viestinnän tiimeihin festivaalitoimistolla Helsingissä. Ruisrock vietetään 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.

Katso tarkemmat harjoittelukuvaukset ja hakuohjeet alta.

Ruisrock harjoittelupaikkana

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Sen keskiössä on festivaalin kaikista kävijöistä ja tekijöistä muodostuva yhteisö, jonka kanssa teemme rohkeita tekoja ja toimimme äänitorvena hyvän puolesta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus.

Arvostamme taitoja monipuolisesti eri aloilta, ja kehitämme omaa osaamistamme pitkäjänteisesti. Toimistollamme työskentelee muun muassa kulttuurituotannon, taidehallinnon, palvelumuotoilun, markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, kokeileva ja eteenpäin katsova, ja harjoittelijat ovat yhdenvertainen osa työyhteisöä. Meillä pääsee oppimaan ja luomaan uutta!

Harjoitteluista maksetaan kuukausittainen harjoittelupalkka sekä puhelinetu. Ruisrock tarjoaa työkoneen tai harjoittelija voi käyttää omaa tietokonettaan ja saada siitä korvauksen.

Tuotantoassistentti (aluetuotanto)

Harjoittelija toimii osana Ruisrockin tuotantotiimiä ja pääsee tutustumaan suurtapahtuman aluetuotannon rakentumiseen. Tehtäviin kuuluvat muun muassa tapahtuman infopisteen koordinointi, festivaalirakennukseen osallistuvien talkoolaisten vastaanotto ja vuorosuunnittelu sekä muut avustavat tehtävät tapahtumatuotannossa. Työkielenä on suomi, minkä lisäksi työtehtävien hoitamisessa voi tarvita englannin osaamista. Harjoittelu sopii osaksi esimerkiksi kulttuurituotannon opintoja.

Harjoittelun kesto on yhteensä kolme kuukautta touko–heinäkuun aikana. Harjoittelu tapahtuu pääosin Ruisrockin toimistolla Helsingissä työntekijöiden ohjauksessa. Harjoittelija siirtyy tuotantotiimin kanssa juhannusta edeltävän viikon alussa Turkuun, jossa työt jatkuvat 14.7. saakka (juhannus on vapaata to–su). Työnantaja kattaa Turussa syntyvät majoitus- ja matkakulut.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 6.12.2021 mennessä tällä hakulomakkeella.

Järjestämme haastattelut etänä viikolla 50-51.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostilla: matti@ruisrock.fi

Tuotantoassistentti (hallinto)

Hallinnon tuotantoassistentti työskentelee tuottajien apuna erilaisissa tehtävissä liittyen esimerkiksi festivaalin akkreditointiin, saavutettavuuteen sekä pienempiin tuotannollisiin kokonaisuuksiin. Lisäksi assistentti huolehtii toimiston juoksevista asioista. Festivaaliviikolla assistentti osallistuu tuotannollisiin tehtäviin ja vastaa mahdollisesti omista osa-alueistaan tuottajien ohjauksessa. Tuotantoassistentin tehtävät määräytyvät tarkemmin tuotantokokonaisuuksien selvittyä alkuvuodesta 2022. Harjoittelu sopii hakijalle, joka haluaa päästä kurkistamaan laajalti tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin ja toimia asiakaspalvelun rajapinnassa.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja osittain itsenäisesti suoritettavia, joten toivomme hakijalta organisointikykyä, järjestelmällisyyttä sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Tehtävät suoritetaan yhdessä hallintotiimin kanssa, mutta toivomme oma-aloitteisuutta. Tehtävä sisältää asiakaspalvelua, joten aikaisempi kokemus tältä alueelta katsotaan eduksi, kuten myös ajokortti. Työkielenä on suomi, ja lisäksi asiakaspalvelutehtävissä tarvitaan englannin osaamista. Tuotantoassistentin tehtävä sopii hyvin osaksi esimerkiksi kulttuurituotannon tai kaupallisen koulutuksen opintoja.

Harjoittelun pituus on kaksi ja puoli kuukautta, alkaen osa-aikaisesti 1.5. ja jatkuen kesäkuusta kokopäiväisenä 31.7.2022 asti. Harjoittelu suoritetaan pääosin Ruisrockin toimistolla Helsingissä työntekijöiden ohjauksessa, mutta myös etäpäivistä on mahdollista sopia erikseen. Kevään aikana on satunnaisesti työpäiviä Turussa. Työt suoritetaan liukuvasti arkisin toimistoaikoina, paitsi ennen festivaalia jolloin Ruisrockin toimisto siirtyy työskentelemään Turkuun. Työnantaja kattaa Turussa syntyvät majoitus- ja matkakulut.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 6.12.2021 mennessä tällä hakulomakkeella.

Järjestämme haastattelut etänä viikolla 50.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostilla: piia@ruisrock.fi

Viestintäharjoittelija

Viestintäharjoittelija työskentelee läheisesti viestintäpäällikön ja graafikon kanssa osana Ruisrockin viestintätiimiä. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat muun muassa nettisivujen ja festariapplikaation päivittäminen, asiakasviestintä, ohjelmajulkistuksissa avustaminen ja uutiskirjeiden valmistelu. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme ideointikykyä, järjestelmällisyyttä ja kiinnostusta viestinnän ja markkinoinnin trendejä kohtaan. Työ on ajoittain kiireistä ja tehtävät osittain itsenäisesti suoritettavia, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Opinnot esimerkiksi viestinnästä, markkinoinnista tai journalismista antavat hyvän pohjan harjoitteluun. Tehtäviä voidaan suunnata harjoittelijan vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaisesti.

Harjoittelun kesto on yhteensä kolme kuukautta, ja harjoittelu alkaa huhtikuussa 2022. Harjoittelu on huhtikuussa 50 % täydestä työajasta ja 1.5.–15.7. täysipäiväistä. Harjoittelu suoritetaan pääosin Ruisrockin toimistolla Helsingissä työntekijöiden ohjauksessa, mutta myös etäpäivistä on mahdollista sopia erikseen. Kevään aikana on satunnaisesti työpäiviä Turussa. Työt suoritetaan liukuvasti arkisin toimistoaikoina, paitsi ennen festivaalia jolloin Ruisrockin toimisto siirtyy työskentelemään Turkuun. Työnantaja kattaa Turussa syntyvät majoitus- ja matkakulut.

Lähetä CV:si ja hakemusvastauksesi 6.12.2021 mennessä tällä hakulomakkeella.

Järjestämme haastattelut etänä viikolla 50.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostilla kiira@ruisrock.fi