Haku Ruissiraatiin nyt käynnissä

Haemme Ruissiraatiin 16–24-vuotiaita nuoria ympäri Suomen tuomaan omia näkökulmiaan Ruisrockin tekemiseen.

Oletko kiinnostunut kehittämään Ruisrockia ja suomalaista festivaalikulttuuria? Ruisrockin perustama Ruissiraati tuo festivaalituotantoon tuoreita näkökulmia nuorilta kävijöiltä ja auttaa ennakoimaan myös tulevia trendejä. Raati kokoontuu festivaalitiimin kanssa 4–8 kertaa vuodessa yhteisiin työpajoihin, joissa kehitetään ja ideoidaan tapahtuman eri osa-alueita. Lopputuloksena voi syntyä esimerkiksi uusia palveluita tai toimintoja festivaalille.

Ruissiraadissa on kerrallaan 15–20 jäsentä, ja nyt haussa on 2–3 uutta raatilaista. Voit hakea mukaan, jos olet 16–24-vuotias vuoden 2022 aikana. Raadissa on jäseniä eri puolilta Suomea, eikä aiempaa Ruisrock-tietämystä vaadita.

Uudet ruissiraatilaiset valitaan tammikuun aikana, ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään helmikuussa. Vuoden aikana järjestettävät työpajat toteutetaan Helsingissä tai etäyhteydellä. Työpajoihin osallistumisesta maksetaan palkkio, ja osallistumisesta aiheutuvat matkustus- ja majoituskulut korvataan. Kesällä ruissiraatilaiset osallistuvat Ruisrockiin, joka järjestetään 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa ja jonka aikana he toteuttavat pieniä päivittäisiä tehtäviä.

Uusien jäsenten haku on käynnissä 2.1.2022 asti.

Lue lisää ja hae mukaan hakulomakkeella