Guest

Tervetuloa vieraaksemme 50. Ruisrockiin!

Guest-sivustolta löydät tarkempia käytännön ohjeita VIP-palveluista. Päivitämme kevään aikana lisätietoja mm. festivaalipassin noudosta, vesibussikuljetuksesta ja VIP-alueiden palveluista.

50. kerran vietettävä Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2019.

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Se juhlitaan vuosittain Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa.

Viime vuosina ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock kerää kolmen päivän aikana yhteensä 105 000 ihmistä Ruissaloon nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista. Festivaali vie kävijänsä viikonlopun mittaiselle matkalle toiseen maailmaan, joka on täynnä iloa, ystävyyttä ja vapautta. Koko ohjelman löydät TÄÄLTÄ.

Juhlavuoden kunniaksi Ruisrock järjesti Turun Logomossa 8.–9.2.2019 talvifestivaali Ruishelmen, jossa nähtiin kotimaan kärkiartistien keikkoja, yllätyttiin taiteen äärellä ja antauduttiin festivaalihumun vietäväksi. 

Ruisrock on Suomen vanhin ja Euroopan toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty rockfestivaali.Ruisrock valittiin vuoden festivaaliksi Industry Awards Gaalassa 2018, jo viidennen kerran peräkkäin.

Ruisrockin festivaalitoimiston tavoitat sähköpostitse osoitteesta vip(miukumauku)ruisrock.fi