Gettomasa kiinnitetty Ruisrockiin

Gettomasa esiintyy ensi kesän Ruisrockissa. Kasvavaa suosiota niittävä suomirap-tekijä kiinnitettiin osaksi jo valmiiksi laajaa ohjelmakattausta, ja lisää on pian luvassa. Ruisrock juhlitaan Turun Ruissalossa 8.–10.7.2022.

Ruisrockin lavaohjelmakattaus kasvoi merkittävällä kotimaisella nimellä, kun Gettomasa kiinnitettiin osaksi ohjelmaa. Voimakas ilmaisu ja rohkeus lausua ajatuksensa ääneen leimaavat artistin koko tuotantoa.

Ruisrock-perjantaina esiintyvä Gettomasa on yksi genrensä tunnetuimmista nimistä. Suorapuheiset lyriikat ja kellekään kumartelematon tyyli ovat ominta Gettomasaa, ja artistin tinkimätön asenne on tuonut tekijälle rapin suomenmestaruuden, vuoden rap-albumin tunnustuksen sekä vinon pinon listaykkösiä. Päätä huimaava nousukiito ei osoita laantumisen merkkejä – päinvastoin.

Viimeistään vuonna 2019 julkaistu Diplomaatti-albumi vakiinnutti artistin paikan suuren yleisön tietoisuudessa, ja myöhemmin julkaistu Veli mä vannon -sinkku on kerännyt kunnioitettavat yli kaksi miljoonaa kuuntelukertaa suoratoistopalveluissa. Erityistä mielenkiintoa artistin seuraavia liikkeitä kohtaan kirvoittaa Vuoden alussa julkaistu Hyvä me -singlejulkaisu, jonka nostattama hype kasvaa silmissä.

Ruisrock julkaisee lisää artisteja talven kuluessa. Lippuja voi ostaa Tiketistä, ja hotellipaketteja festivaalille myy Visit Turku.

Katso julkaistu ohjelma