Etsimme kumppanuuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

Oletko innostunut kumppanihankinnasta ja kulttuurialasta? Haemme tiimikaveria määräaikaiseen työsuhteeseen Ruisrockin tuotantoon vastaamaan tapahtumamyynnistä ja kumppanuussuhteiden ylläpitämisestä.

Ruisrockin kumppanuuspäällikkö vastaa itsenäisesti kumppanuuksien hankinnasta ja suhteiden ylläpidosta. Haastava tehtävä edellyttää monipuolista kokemusta yritysten kanssa toimimisesta. Saatat olla etsimämme henkilö, jos innostut kaupallisten mahdollisuuksien ideoinnista ja konseptoinnista yrityksille ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työskentelet tavoitteellisesti ja innostut uusista yhteistyömahdollisuuksista ja niiden toteuttamisesta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tapahtumamyynnistä ja -tuotannoista.

Toivomme, että sinulla on kehittävä työote ja osaat viedä ideat ja suunnitelmat myös käytäntöön. Tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä festivaalin viestintä- ja tuotantotiimin kanssa. Työpäiväsi koostuvat monenlaisista tapahtumatuotannon tehtävistä, kuten uusien kumppanuuksien hankkimisesta, sopimusneuvotteluista sekä kumppanuushankkeiden käytännön suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työn menestyksekäs toteuttaminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, kaupallista otetta ja kiinnostusta palveluiden kehittämiseen. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Ruisrock työnantajana

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Sen keskiössä on festivaalin kaikista kävijöistä ja tekijöistä muodostuva yhteisö, jonka kanssa teemme rohkeita tekoja ja toimimme äänitorvena hyvän puolesta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus.

Arvostamme ammattitaitoa monipuolisesti eri aloilta, ja kehitämme omaa osaamistamme pitkäjänteisesti. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten teet työtäsi. Kumppanuuspäällikön tehtävään voi hakea monenlaisella työ- ja koulutustaustalla. Toimistollamme työskentelee muun muassa kulttuurituotannon, taidehallinnon, palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun ja viestinnän osaajia. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, kokeileva ja eteenpäin katsova. Meillä pääsee oppimaan ja luomaan uutta!

Hakuohjeet ja työn aloitus

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 23.5.2021 mennessä hakulomakkeella. Lisätietoja voi tiedustella 12.5. klo 15.30–17.30 kumppanuuspäällikkö Sini Jaatiselta 050 492 2588.

Perehdytys toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kesä–heinäkuussa. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu määräaikaisena 11 kuukautta. Määräaikaisuuden peruste on äitiysvapaan sijaisuus.

Ruisrockin toimisto sijaitsee Helsingissä.

Hae tehtävää