Etsimme graafista suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Oletko innostunut visuaalisen viestinnän mahdollisuuksista ja haluat toteuttaa Suomen johtaviin kuuluvan kulttuuritapahtuman graafista viestintää? Haemme graafista suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Ruisrockin viestintätiimiin.

Ruisrockin graafisena suunnittelijana työtehtäviisi kuuluu visuaalisen sisällön suunnittelu ja tuotanto sekä digitaalisiin kanaviin että painotuotteisiin festivaalin ilmeen mukaisesti. Tuotat graafista sisältöä muun muassa someen, verkkosivuille, applikaatioon ja erilaisiin markkinointimateriaaleihin, ja suunnittelet ja toteutat festivaalin painotuotteita yhdessä viestintätiimin kanssa. Festivaalin painotuotteisiin kuuluvat myös isot, alueella käytössä olevat brändin ilmeen mukaisesti painetut pinnat. Olet innokas ideoimaan ja ratkomaan viestinnällisiä kysymyksiä visuaalisesta näkökulmasta, osaat animoida ja editoida videoita ja seuraat alan kehitystä ja uusia tuulia. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja ne muotoutuvat tarkemmin työntekijän osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja työkokemusta graafisesta suunnittelusta. Alan keskeisten ohjelmistojen hallinta on tärkeää. Kyky hallinnoida aikatauluja sekä projektiosaaminen ja kokemus tiimityöskentelystä auttavat hektisessä festivaalityössä. Keväällä graafista suunnittelijaa avustaa harjoittelija. Työ on helmi- ja heinäkuun välisen ajan kokoaikaista ja elokuusta tammikuuhun puolipäiväistä. Ruisrockin toimisto sijaitsee Helsingissä mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Pääset itse vaikuttamaan myös työvälineittesi valintaan.

Ruisrock työnantajana

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Sen keskiössä on festivaalin kaikista kävijöistä ja tekijöistä muodostuva yhteisö, jonka kanssa teemme rohkeita tekoja ja toimimme äänitorvena hyvän puolesta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja luovuus.

Arvostamme ammattitaitoa monipuolisesti eri aloilta, ja kehitämme omaa osaamistamme pitkäjänteisesti. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten teet työtäsi. Toimistollamme työskentelee muun muassa kulttuurituotannon, taidehallinnon, palvelumuotoilun, markkinoinnin ja viestinnän osaajia. Organisaatiokulttuurimme on ratkaisukeskeinen, kokeileva ja eteenpäin katsova. Meillä pääsee oppimaan ja luomaan uutta!

Hakuohjeet ja työn aloitus

Lähetä CV:si, portfoliosi, palkkatoiveesi ja hakemusvastauksesi 5.11.2021 mennessä hakulomakkeella. Lisätietoja voi tiedustella vastaavalta tuottajalta, Piia Lääveriltä (puhelin 040 7199169) 27.10. klo 13–15 ja 1.11. klo 9–11.

Työ alkaa 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää