Crew Info 2022

RUISROCKIN PERUSINFOT

Ruisrock järjestetään Ruissalon Kansanpuistossa ja festarialueen osoite on Kansanpuistontie 76, 20100 Turku (Alueen keskellä sijaitsevan Keltaisen huvilan / Villa Promenaden osoite).

Ruisrockin festarialue on auki yleisölle seuraavasti:

  • Perjantaina 14 – 03
  • Lauantaina 13 – 03
  • Sunnuntaina 13 – 00

Ohjelma loppuu perjantaina ja lauantaina Teltassa klo 2.30 ja muut lavat lopettavat klo 1.30. Sunnuntaina ohjelma loppuu kaikilla lavoilla klo 23.30.

Ruisrockin lavat ovat Niitty, Ranta, Teltta, Sateenkaari, Miniranta ja Brooklyn Takapiha (Huom! Ikäraja 18v).

Ruisrockin ravintola-alueet (K18) ovat Bar Niitty, Bar Sateenkaari, Bar Metsä, Bar Ranta ja VIP-alueet Ranta-VIP (Niemennokkassa) ja Niitty-VIP (Niittylavan vieressä).

Ruisrockin yleisökapasiteetti on 35 000 kävijää päivässä. Ruisrock järjestetään tänä vuonna 51. kerran, ensimmäinen Ruisrock järjestettiin 1970.

RUISROCKIN PELISÄÄNNÖT

Syrjintävapaa Ruisrock – Minkäänlainen syrjintä tai häirintä ei ole sallittua. Kunnioitamme jokaisen oikeutta koskemattomuuteen ja turvalliseen festivaaliympäristöön niin asiakkaana kuin työntekijänäkin. Rohkaisemme kaikkia ilmoittamaan häirinnästä matalalla kynnyksellä, ja olemme puuttumaan tapauksiin välittömästi.

Ollaan kivoja – Autetaan toisiamme ja käyttäydytään aina ja jokaista kohtaan asiallisesti.

Ajetaan varovasti – Festivaalialueen EHDOTON nopeusrajoitus on 15 km/h. Kaahailusta lähtee ajolupa paperinkeräykseen.

Nollatoleranssi – Työtehtävissä on päihteiden suhteen aina nollatoleranssi.

Ympäristö – Lajitellaan roskat ja pidetään paikat siistinä, Ruissaloon ei saa jäädä Ruisrockin jäljiltä roskan roskaa. Ruissalo on luonnonsuojelualuetta, mikä tulee muistaa alueen ulkopuolella liikkuessa.

Auta, jos apua tarvitaan – Mikäli epäilet jonkun tarvitsevan apua, älä epäröi kysyä onko kaikki hyvin. Jos tilanne vaatii lisäapuja, ota yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan, ensiapuhenkilöön tai Tilannekeskukseen (TIKE). Erittäin vakavissa tilanteissa soita ensin 112 ja sitten TIKEen, 045 129 1200.