Crew Info 2022

Palvelut asiakkaille

Tärkeimpiä Ruisrockin kävijöille tarkoitettuja palveluita on listattu tänne. Tutustu näihin ja täältä löydät tarkempia tietoja esim. asiakkaiden kysymyksiin vastaamiseen.

INFOPISTE

Ruisrockin infopiste löytyy pääportin läheisyydestä Sateenkaaren vierestä. Toisen infopisteen löytää festivaalialueen ulkopuolelta narikan yhteydestä.

NARIKKA

Festarikävijät voivat jättää tavaransa maksulliseen narikkaan, joka sijaitsee pääportin yhteydessä. Narikkaan on käynti myös festarialueen puolelta.

PYÖRÄPARKIT

Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä joko festarialueen vierestä löytyvään maksulliseen ja valvottuun pyöräparkkiin tai Ruissalon sillan mantereen puolella sijaitsevaan ilmaiseen pyöräparkkiin, joka ei ole vartioitu.

RAVINTOLA- JA VIP-ALUEET

Ruisrockin ravintola-alueet ovat:

  • Bar Niitty (Niittylavan ja Teltan välissä)
  • Bar Sateenkaari (Sateenkaaren vieressä)
  • Bar Metsä (Rantalavan ja Minirannan välissä)
  • Bar Ranta (Rantalavan vieressä)

Ruisrockin VIP-alueet ovat:

  • Niitty-VIP (Niittylavan vieressä)
  • Ranta-VIP (Niemennokassa Minirannan läheisyydessä)

LÖYTÖTAVARAT

Pääportilla sijaitseva narikka toimii tapahtuman ajan löytötavarapisteenä. Alueelta löytyneet asiat tulee toimittaa sinne ja löytötavaroiden tiedustelu tapahtuu soittamalla tai laittamalla Whatsappia numeroon 041 488 1898

Tapahtuman jälkeisen maanantain 11.7.2022 ajaksi löytötavarat festarialueelta sekä Artukainen Campingistä siirretään crew-akkreditointipisteelle (Tuontikuja 7) joka palvelee klo 10-18. Pyöräparkkiin jääneita pyöriä voi noutaa pyöräparkista maanantaina 11.7.2022 klo 20 asti.

Tiistaista eteenpäin löytötavaroita sekä pyöriä voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelun maksullisesta numerosta 0600 03391. Tarkemmat tiedot: https://loytotavara.net/loytotavaratoimistot/turku/

LEIRINTÄALUEET

Ruisrockin asiakkaita majoittuu kahdella eri leirintäalueella: Artukainen Camping ja Ruissalo Camping. Kaikki Tiketistä ennakkoon ostetut leirintä- ja asuntoautopaikkaliput ovat Ruisrockin omalle leirintäalueelle Artukainen Campingiin, jossa myös talkoolaiset majoittuvat.

Artukainen Camping

Ruisrockin ylläpitämä leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen vieressä Artukaisissa. Leirintäalueen asiakkaille on ilmaiset bussikuljetukset Ruisrockin festaribussiasemalle, joka sijaitsee Ruissalon sillan kupeessa mantereen puolella.

Ruissalo Camping

Turun kaupungin ylläpitämä leirintäalue sijaitsee Saaronniemessä aivan Ruissalon perällä. Linja-autot Saaronniemeen lähtevät Kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikalta. Saaronniemi Camping ei ota ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

ENSIAPU JA HUOLITUOLI

Ruisrockin ensiapupiste ja Huoli Ry:n Huolituoli löytyy Telttalavan ja pääportin välistä.